Source Pureline - Windows Server Geliştirme Ortamı

Github'da yeni bir güncelleme yayımladım. 3 tane .sln ile build almak yerine,
  • Server
  • Client
  • Dump Proto
  • World Editör
  • QC
projelerinin hepsini tek sln üzerinden build alabileceksiniz. Buildler çok uzun sürmesin diye de neyi build almak istediğinize göre konfigürasyondan seçebileceksiniz.

1763567571390.webp

Bir başka avantajı da kod kaldırırken veya ararken, ayrı Visual Studio pencerelerinde kaybolmamak. Tek bir aramayla tüm projelerin kaynak kodlarını tarayabileceksiniz.

Bazı kod temizliği güncellemerini saldım GitHub'a

24 Kasım 2025:
Genişlet Daralt Kopyala
+------------+
| 24.11.2025 |
+------------+
~ Removed Monarch and Castle-Siege
~ Removed Threeway_War

+------------+
| 22.11.2025 |
+------------+
~ Removed some locale related code.
~ Removed itertype macro and used "auto" instead.
~ Much more code modernizations.

+------------+
| 19.11.2025 |
+------------+
~ All solutions are merged into one.
~ Removed some code.
    * passpod
    * matrix_card

Bazı kod temizliği güncellemerini saldım GitHub'a

24 Kasım 2025:
Genişlet Daralt Kopyala
+------------+
| 24.11.2025 |
+------------+
~ Removed Monarch and Castle-Siege
~ Removed Threeway_War

+------------+
| 22.11.2025 |
+------------+
~ Removed some locale related code.
~ Removed itertype macro and used "auto" instead.
~ Much more code modernizations.

+------------+
| 19.11.2025 |
+------------+
~ All solutions are merged into one.
~ Removed some code.
    * passpod
    * matrix_card
bu kod temizliklerini yaparken izlediğiniz bir yol var mı? ben de başlamak istiyorum fakat nasıl ilerlemem gerektiği konusunda emin değilim.

yapay zeka toollarından destek aldınız mı kaldırırken örnek bir method verip referansı yoksa kaldır gibi yada referansı olmayanları/ inaccessible olan kodları kaldır gibi

bu kod temizliklerini yaparken izlediğiniz bir yol var mı? ben de başlamak istiyorum fakat nasıl ilerlemem gerektiği konusunda emin değilim.

yapay zeka toollarından destek aldınız mı kaldırırken örnek bir method verip referansı yoksa kaldır gibi yada referansı olmayanları/ inaccessible olan kodları kaldır gibi
Hayır elle yapıyorum okuyarak, bence kod temizleme olaylarına girmeyin yeni başlıyorsanız, farketmeden birtakım buglar yapmanız çok muhtemel

Hayır elle yapıyorum okuyarak, bence kod temizleme olaylarına girmeyin yeni başlıyorsanız, farketmeden birtakım buglar yapmanız çok muhtemel
yok yeni başladım değil temizliğe başlamak istiyorum :D temizliğe nereden başlıyorsunuz’u sordum aslında örneğin passpod’u kaldırmaya nasıl karar verdiniz nereden kaldırmaya başladınız

Geri