Çözüldü Property already registered, replace property

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Murdoc

Üye
Üye
Mesaj
41
Çözümler
2
Beğeni
10
Puan
59
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar ben sıfırdan server kurdum ve başarılı bir şekilde açtım chleri karakteri dahil kurdum ama oyuna giriş ekranında kendi kendini kapatıyor oyun nedenini bilen biri varsa bu konuda yardımcı olabilir mi?
 
syserr dosyasında bişey yazıyor mu ?
 
syserr dosyasında bişey yazıyor mu ?
syserr dosyasında yazan bunlar en son

ww.png
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Son düzenleme:
Property packini kapatın ve pack dizininde olduğundan emin olun. EternExus kullanıyorsanız EPack32 ile kapatın.
EterNexus property dosyalarını bozabiliyor.
property kapatıp packin içine yeniden attım log ve syserr kayıtları yeniden oyunu açmak istedim karakter giriş ekranına kadar girdi gerisi yine aynı

property.png

syserr.png
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Sorununuz devam ediyor mu? Ediyorsa özel mesaj ile Anydesk gönderirseniz gelip inceleyebilirim.
 
Sorununuz devam ediyor mu? Ediyorsa özel mesaj ile Anydesk gönderirseniz gelip inceleyebilirim.
Oyuna giriş sorunumuz çözüldü Eray hocam sayesinde eğer sizde Property already registered, replace property/devils_dragon_island/thing/obj_mtthund_thorn01.prb to property/devils_dragon_island/mtthunder_thorn01.prb bu şekilde syserr de hata alırsanız property pack açıcı ile açıp devils_dragon_island klasörüne girip mtthunder_thorn01 aratıp silip yeniden kapatıp client packiniz içine değiştirerek ortadan kaldırabilirsiniz saygılarımla. :)
 
Ben de olmayan bu hata nasıl oldu anlamadım. Client'i debug modda derleyince zaten propertyde id'leri çakışan dosyaları gösteriyor. Sorun bu yüzden mi diye düşündük ve bu iki dosyayı kontrol ettik. mtthunder_thorn01.prb ve obj_mtthund_thorn01.prb aynı model dosyalarına ait ve id'leri aynı olduğu için bir tanesini silmek sorunu çözdü. Konuya gelen yorumları incelediğimde ilk @hasanmacit dile getirdiği için onun yorumunu çözüldü olarak işaretledim.

Başka kişilerde benzer sorunlarla karşılaşmaması için önümüzdeki günlerde clienti güncelleyeceğim.
Sorunun çözümü için yardımcı olan tüm üyelerimize ve yetkili arkadaşlarıma teşekkür ederim. Konu çözüldü işaretlenmiştir ve başlığı değiştirilmiştir.
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst