Duyuru Profil Mesajı Sabitleme

Whistle

Ruhsuz :/
Kurucu
Süper Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
2
Geçmişte ve yakın zamanda belirli aralıklarla üyelerimizden gelen öneriler sebebi ile sitemize profil mesajı sabitleme özelliğini getirdik. X (Twitter)'da olduğu gibi profil mesajınızı sabitlediğinizde tarihi ne olursa olsun birinci sayfada üst sırada sürekli gözükür.

Profil mesajı nasıl sabitlenir?​

mmo tutkunları profil mesajı sabitleme.webp

Kendi profil sayfanıza gidin ve sabitlemek istediğiniz profil mesajında "Profile sabitle" düğmesine tıklayın.
İşlem başarılı olduğunda şu şekilde bir uyarı metni ile karşılaşacaksınız.
mmo tutkunları profil mesajı sabitleme 2.webp

Sabitlediğiniz profil mesajları en üstte gözükecektir. Sabit olan profil mesajlarını ayırt edebilmeniz için konularda olduğu gibi sabit ikonu ekledim.

mmo tutkunları sabitlenmiş profil mesajı.webp

Sabitlediğiniz mesajı dilediğiniz zaman "Sabiti kaldır" düğmesine tıklayarak sabitliğini kaldırabilirsiniz. Sabitten kaldırdıktan sonra artık en üstte gözükmeyecektir.

Kaç tane ve hangi profil mesajlarını sabitleyebilirim?​

Profil mesajı sabitlemeyi geliştirirken birden fazla olacak şekilde hazırladım ancak şimdilik bir tane ile sınırlandı. Zamanla kullanıma bağlı olarak sayısı arttırılacaktır. Belki ranklara göre sabitlenebilecek profil mesajı sayısını arttırabiliriz.

Üye rankları için yetki aralığı profilinize yazılan tüm mesajlar için geçerlidir. Başkasının yazdığı mesajı bile sabitleyebilirsiniz. :)
Yetkili arkadaşlarım ise herkesin profil mesajlarını sabitleyebilir veya sabitten indirebilir.

Sabitlenmiş profil mesajlarının site geneline etkisi nedir?​

Sabitlediğiniz profil mesajları sadece kendi profilinizdeki sıralamayı etkiler. Daha önce konular için "konuyu yukarı taşı" özelliği gibi site genelinde profil mesajınızın sıralamasını etkilemez. Ana sayfada profil mesajları her zaman en yenisi görünecek şekildedir. Profil mesajı sabitleme özelliğinde amaç, profilinize gelen kullanıcıların okumasını istediğiniz önemli profil mesajlarınızı sabitlemektir.

Henüz kodlar fırından yeni çıktı. Hatalar ile karşılaşırsanız lütfen bana özel mesaj atarak bildirin.

Son düzenleme:
Geri