Duyuru Tanıtım Amacıyla Profil Mesajı Spamlamaları Hakkında

Whistle

Ruhsuz :/
Kurucu
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
2
Bildiğiniz üzere sitemizde konuyu yukarı taşıma özelliği var. Ancak uzun süredir ara sıra bazı üyelerimiz profil mesajlarında aynı iletiyi tekrar tekrar yazıyor. Profil mesajları kısmı, üyenin kendi özel sayfası olduğu için site genelinde uyguladığımız çoğu düzenlemeyi daha esnek tutuyorduk. Ancak aynı iletilerin spamlanması sebebiyle, anasayfada birçok profil mesajı gösterimden kaçıyor. 11 Eylül 2025 tarihinde yönetim ekibine bu sorunlar sebebiyle önerge sunulmuştur. Bu önergeye göre; profil mesajlarında aynı ileti için spam/reklam yapmayı yasaklamak ve yönetim ekibine denetim yetkisi vermektir. Oy birliği ile kabul edildiğinden, bugünden itibaren yönetim ekibimiz denetimlerine profil mesajlarında yapılan spamları da dahil edecektir.

Geriye dönük olarak, aynı ileti için yapılan spamlar için kirliliği temizlemek amacıyla, en güncel tarihli olanlar bırakılıp geri kalanları silinecektir.

Ayrıca geçmişte profil mesajı sabitlemekle ilgili öneri gelmişti. Yakında bunla ilgili çalışmalar yapılacaktır. Bu sayede üyelerimiz profilinde istediği bir profil mesajını profil sayfasında üst sırada sabit duracak şekilde seçebilecektir. Twitter'daki twit sabitleme gibi düşünebilirsiniz.

Geçmişte tanıtım amacıyla profil mesajlarında spam/flood yapan üyelerimiz konuyu yukarı taşıma özelliğini kullanabilir. Detaylar;

Geri