- Ticaret Puanı
- 2
estağfurullah reis :d bildiğin bir oyun olsa eminim ki hallederdinNe zaman gelir. Pbde elime verdilerde. Ben wolf oyniycam yada Zulamı yapsam bende.
![]()
![]()
estağfurullah reis :d bildiğin bir oyun olsa eminim ki hallederdinNe zaman gelir. Pbde elime verdilerde. Ben wolf oyniycam yada Zulamı yapsam bende.
![]()
![]()
Çok siyah giyinmişsin.estağfurullah reis :d bildiğin bir oyun olsa eminim ki hallederdin
Ellerine sağlık güzel oyundu.Ahaha senin de eline sağlık cs oyuncusu olduğun o kadar belliydi ki :dÇok siyah giyinmişsin.Ellerine sağlık güzel oyundu.
Varsa VDS açayım sende onu kurAdminim bende wolfteam yapayım bari nabalım @Aksu![]()

hocam şu rütbe olayını halledebilir miyiz :d bir de sıhhiye çantası ng ile satılıyorVarsa VDS açayım sende onu kur
Siz dosyaları bulun sunucu benden

PB diyorsan daha sunucuyu açıp bakmadım. @Erto ilgileniyor o taraflahocam şu rütbe olayını halledebilir miyiz :d bir de sıhhiye çantası ng ile satılıyor![]()
Dur şu PB'yi düzenle sonra ona geçeriz

Pbyi boşverin walo gelsin aşırı sarar. @ErtoDur şu PB'yi düzenle sonra ona geçeriz![]()
Geri dönüşler gelmeli ki ona göre düzenleyelim adminim sorun vesaire varmı hiç bana yazan olmadı o yüzden bakmadım hiç orayaDur şu PB'yi düzenle sonra ona geçeriz![]()
Valla bende bakmadım. WT içinde vds vereyim mi ?Geri dönüşler gelmeli ki ona göre düzenleyelim adminim sorun vesaire varmı hiç bana yazan olmadı o yüzden bakmadım hiç oraya
WT henüz şuan çok yeni sorunlar var client crash falan var onları çözeyim ben size yazayım adminimValla bende bakmadım. WT içinde vds vereyim mi ?
uuuuu bu da akar ama pbdeki rütbe olayını çözer misin lütfen :d bir de sıhhiye çantası gibi bazı ürünler ng ile satılıyo
rütbe ve ng olayını detaylı şekilde anlat hocam çözeyim tam olarak sorun ne ona göre işlem yapayımuuuuu bu da akar ama pbdeki rütbe olayını çözer misin lütfen :d bir de sıhhiye çantası gibi bazı ürünler ng ile satılıyo
Hesaplarda ng yok. mağazadan satın alamıyoruz. ngli satılan ürünleri.rütbe ve ng olayını detaylı şekilde anlat hocam çözeyim tam olarak sorun ne ona göre işlem yapayım
yüklerizHesaplarda ng yok. mağazadan satın alamıyoruz. ngli satılan ürünleri.
eski zamanlardaki internet kafeciler gibi hissettim kendimi hep onlara giderdik nakit çekmeye falan 
Lisede walo oyniycam diye sınıfta kalıyodum devamsızlıktan.yüklerizeski zamanlardaki internet kafeciler gibi hissettim kendimi hep onlara giderdik nakit çekmeye falan
![]()

ünvan için rütbenin en son olması lazım ünvansız takılıyoruz ortadarütbe ve ng olayını detaylı şekilde anlat hocam çözeyim tam olarak sorun ne ona göre işlem yapayım
bir de @YunusEmreOfficial 'ın dediği gibi NG yok .dAZN olmasın o ?uuuuu bu da akar ama pbdeki rütbe olayını çözer misin lütfen :d bir de sıhhiye çantası gibi bazı ürünler ng ile satılıyo
AZN olmasın o ?