Pet Sistemi

Tugian2Mt2shop

Tugian2-Modern PVP
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Dostlar,

Üzerinde Çalıştığımız ''PET SİSTEM''ini sizlere göstermek istedim.Şuan ki durumu sadece en alt seviyededir daha da geliştirmeye devam edilecektir ve fikir ve önerilerinize açığım seviliyorsunuz herkeze kolay gelsin diliyorum. <3

Normal pet sistemlerinden farkı ne diye soracak olursanız şunlardır;

1-)Giyilebir olması
2-)Verilen özellikler Json'dan ayarlanabilmesi
3-)Level yükseldikçe puan vermesi
4-)Özelikleri anlık temizleme

Gibi gibi şeyler ilerleyen vakitlerde ise ''Pet Atak'' Sistemine uyarlayıp onunda bilgisini geçerim.

Sistem ile ilgili kısa video(Görüntü kalitesi düşük olmuş nedendir bilmiyorum)

Son düzenleme:
--- GÜNCELLEME---

-Pet kuşanıldığında sol üst tarafda board açılıyor.

-F8 de olan pet özellik verme kısmı artık pet boardının içerisindeki tuşa atandı

-Boarda petin görseli eklendi

Daha düzenlenecek yerlerim var Board da karekter ismi değilde petin ismi yazacak ve yanımızda gezen petin ise de karekter nickini çekecektir.

questten çıkarılması iyi olmuş

proto + switch-case mantığını kırmışsın güzel görünüyor , çok çok daha iyi şeyler yapılabilir , eline sağlık.

- Özellikleri anlık temizleme = burası çok kritik bence çünkü ; Pet bonusları normal item bonusu gibi değil, muhtemelen point_pet şeklinde özel pointler burada şunlar olabilir koda bağlı tabi ;

CH değiştirince kalma
Relog sonrası çakışma
Üst üste binme bugları vs vs vs.. bunlar haricinde extrem bir hata çıkabileceğini sanmıyorum

proto + switch-case mantığını kırmışsın güzel görünüyor , çok çok daha iyi şeyler yapılabilir , eline sağlık.

- Özellikleri anlık temizleme = burası çok kritik bence çünkü ; Pet bonusları normal item bonusu gibi değil, muhtemelen point_pet şeklinde özel pointler burada şunlar olabilir koda bağlı tabi ;

CH değiştirince kalma
Relog sonrası çakışma
Üst üste binme bugları vs vs vs.. bunlar haricinde extrem bir hata çıkabileceğini sanmıyorum
Teşekkür ederim hocam

Anlık temizleme olayını bayağı test ettim

Anlık reboot da özellik verme ve silme de
Anlık internet gitmesinde özellik verme ve silme de

Gibi gibi testlerim oldu şuan umduğumdan daha da iyi sonuçlar veriyor

İlerideki güncellemelerde Pet atak sisteminde ne sonuçlar verecek onu düşünüyorum 😂

Teşekkür ederim hocam

Anlık temizleme olayını bayağı test ettim

Anlık reboot da özellik verme ve silme de
Anlık internet gitmesinde özellik verme ve silme de

Gibi gibi testlerim oldu şuan umduğumdan daha da iyi sonuçlar veriyor

İlerideki güncellemelerde Pet atak sisteminde ne sonuçlar verecek onu düşünüyorum 😂

Tam da burada şu söylenebilir ; görünmez bir üst üste binme olabilir yani şunu demek istiyorum ; client-server senkronizasyonu bozulursa stat hesaplaması serverde , stat gösterimi clientte gibi düşünebilirsin. Ve canlı sunucuda ; bu adam ölmüyor bu adam daha çok vuruyor vs vs gibi şikayetler. Burayı da aşıp test ettiğinde her şey çok güzel.. kolay gelsin

Edit: apply ve point farklarını araştırabilirsin çok tartışma var ama tercihen değişir koda bağlı herşey gerçi json tabanlıydı ama yinede araştırma yapılabilir çok tartışma var apply gereksiz point iyi vs vs bu değişir tamamen kullanıma göre

Son düzenleme:
Geri