Pc/mobil eş zamanlı oynanış

• Konuyu açan Konuyu açan recepkerim
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 33
  • Gösterim Gösterim 2K
1000275986.webp

Test sürecinde 800 üzeri farklı farklı cihazda sıfır ısınma ve kasma ♥️ 1 buçuk hafta daha test devam edecek, sizlerde deneyimleyebilirsiniz

1785471789769.webp

Gün içinde iostayız :d Son zamanların en kalabalık Mobil/PC Eş zamanlı sunucusuna hazır mısınız :d çünkü biz hazır değiliz :dd

Anlık 1500 tekil cihazın oynadığı pclerin bile kastığı etkinliklerde mobilde sıfır kasma küresel çapta en iyi mobil deneyim şekli :d
lafta sözde değil harbili küreselin en iyisi <3

1786239323947.webp
9eed8b02-5336-46e2-bcac-7ef1f97b4eb7.webp

02a92f4a-7d8d-4a9e-9905-3aae60c6e30e.webp

Son düzenleme:
ilk uygulama için mi sürüyor o kadar? sonrası içinde var mı öyle bir süre

Sonrasından kastınız normal distribution dağıtım ise eğer orada daha detaylı inceleme yapıyor Apple. uygulamaya, oyuna göre, Apple'ın yoğunluğuna göre değişiyor. Ayrıca Apple direkt ret etmek yerine şu kısımı düzenleyin diyebilir siz onu geç yaparsanız süre tabi yine uzar. Ortalama Distribution dağıtım onaylarıda 1 hafta civarında. Tabi Apple geliştirici hesabınız ne kadar güncelse bu süreler değişiklik gösterebiliyor. İlk dağıtımlar genelde uzun sürer sonraki güncellemeler aynı gün bile onaylanır bazen 1 gün sonra onay verilir gibi düşünebilirsiniz. Tabi mevcut apple geliştirici hesabınızın durumu, aktif kullanımlık, indirme sayısı gibi veriler sizi ileri bazda öncelik tanıyor.

Sonrasından kastınız normal distribution dağıtım ise eğer orada daha detaylı inceleme yapıyor Apple. uygulamaya, oyuna göre, Apple'ın yoğunluğuna göre değişiyor. Ayrıca Apple direkt ret etmek yerine şu kısımı düzenleyin diyebilir siz onu geç yaparsanız süre tabi yine uzar. Ortalama Distribution dağıtım onaylarıda 1 hafta civarında. Tabi Apple geliştirici hesabınız ne kadar güncelse bu süreler değişiklik gösterebiliyor. İlk dağıtımlar genelde uzun sürer sonraki güncellemeler aynı gün bile onaylanır bazen 1 gün sonra onay verilir gibi düşünebilirsiniz. Tabi mevcut apple geliştirici hesabınızın durumu, aktif kullanımlık, indirme sayısı gibi veriler sizi ileri bazda öncelik tanıyor.

Bir müşterime fal uygulaması yapmıştım ve şuan fal uygulamaları Apple'ın 4.3.b spam kategorisinde yer alıyor ve yayınlanması en zor kategorilerden biri. Biz o uygulamayı dağıtıma alabilmek için 2 defa görüntülü görüşme sağladık Apple'ın review board ekibiyle ve sadece testflight'tan normal dist yayınına geçiş ortalama 1 ay kadar sürmüştü tabi bu anormal bir durum çünkü 4.3.b spam reddini gören birçok geliştirici direkt peşini bırakıyor ama biz bırakmayıp sürekli randevu kovalayıp ticket açmıştık derdimizi ve planlarımızı anlatmaya yönelik.

Geri