- Ticaret Puanı
- 0
panel ayarları kısmından paytr bılgılerı ekledım ama nesne markette gozukmuyor paytr kısmı bozuk dıgerlerı çalışıyor (paywant vs) dosyayı atayım mı buradan@arslanturk hangi aşamada sorun yaşıyorsunuz yardımcı olayım
pekı ne yapmalıyım paytr bana apılerı attı nasıl kuracagımMerhaba,
Bu sorunu yaşamanızda ki en büyük etken paytr yazılımına güncelleme gelmişti. Büyük ihtimalle sizin dosyalarınız eski entegrasyon mevcut ondan dolayı hata almaktasınız.
hayır denemedım hangı kısımlara gırecegımHocam tokeni bu dosyaya elle girip denediniz mi ?
Öncelikle PayTR entegrasyon kodlarınızı kıyaslayınız official kodlarla aynı mı ? aynı değilse bir yazılımcıyla anlaşıp kodları güncelleştiriniz. Eğer aynıysa tekrardan buradan bizlere bilgi verebilirsiniz.pekı ne yapmalıyım paytr bana apılerı attı nasıl kuracagım
hayır denemedım hangı kısımlara gırecegım
hemen hemen aynılar aynı seyler mevcut. lakın cevremde yazılımcı yok paytr bu konuda destek vermeyecegını soyledı kendım yapmaya calıstım kurcaladım beceremedım.Öncelikle PayTR entegrasyon kodlarınızı kıyaslayınız official kodlarla aynı mı ? aynı değilse bir yazılımcıyla anlaşıp kodları güncelleştiriniz. Eğer aynıysa tekrardan buradan bizlere bilgi verebilirsiniz.
Merhaba,hemen hemen aynılar aynı seyler mevcut. lakın cevremde yazılımcı yok paytr bu konuda destek vermeyecegını soyledı kendım yapmaya calıstım kurcaladım beceremedım.
aktıf satısı yapılıyor ısım vermem dogru olmaz ama paytr dosyasını atabılırımMerhaba,
Kullanmış olduğunuz yazılımı söylerseniz kontrol edip dönüş yapmak isteriz.