Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekpanel bağlantı sorunu yasıyorum arkadaslar razuningv5 den server actım suan oyun aktif ama oyun adını değiştiremiyorum ayrıca depocu almıyor
arkadaslar razuningv5 den server actım suan oyun aktif ama oyun adını değiştiremiyorum ayrıca depocu ilk hiç acılmıyordu suan komut acılıyor ama şifre girince bu düzenleme mevcut değil diyor
hocam maalesef şuan bende de yok varsa başka arkadaşlar yardımcı olsun. çünkü o razuningde herhangi bir görev yok mecburi ya kendiniz yazıp ekleyeceksiniz yada dediğim gibi hazır questleri bulucaksınız.
hocam razuningv5 de questleri olmadığı için açamazsınız aynı şekilde bineklerde çalışmıyor maxmi 3.6 dan çekmeniz gerekiyor yada başka serverden çekmeniz gerek
hocam razuningv5 de questleri olmadığı için açamazsınız aynı şekilde bineklerde çalışmıyor maxmi 3.6 dan çekmeniz gerekiyor yada başka serverden çekmeniz gerek
hocam maalesef şuan bende de yok varsa başka arkadaşlar yardımcı olsun. çünkü o razuningde herhangi bir görev yok mecburi ya kendiniz yazıp ekleyeceksiniz yada dediğim gibi hazır questleri bulucaksınız.