victory Üye Üye Mesaj 36 Beğeni 11 Puan 661 Ticaret Puanı 0 Çarşamba 17:29 #1 Merhaba arkadaşlar, python kodlamasını kendim yapacağım oyun içi sistem pencereleri için ücretli tasarım yapabilecek birilerini arıyorum. Eli becerikli bir arkadaş önerebilecek var mı?
Merhaba arkadaşlar, python kodlamasını kendim yapacağım oyun içi sistem pencereleri için ücretli tasarım yapabilecek birilerini arıyorum. Eli becerikli bir arkadaş önerebilecek var mı?
Elvia Üye Üye Mesaj 38 Çözümler 1 Beğeni 24 Puan 269 Ticaret Puanı 0 Çarşamba 17:31 #2 Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. ui konusunda çok iyidir, tavsiye ederim. Upvote 0 Downvote
MCB CGames Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 720 Çözümler 40 Beğeni 770 Puan 930 Ticaret Puanı 1 Çarşamba 17:59 #3 İstediğiniz gui tasarımını istediğin şekilde tasarlayabilirim. İletişime geçebilirsiniz. Upvote 0 Downvote
harunkocer Gold Üye Gold Üye MT Üye Mesaj 158 Çözümler 4 Beğeni 158 Puan 765 Ticaret Puanı 1 Çarşamba 18:49 #4 @MCB Senin işini görür, iyi bir kardeşimiz işini az çok görürsün zaten forumdan Upvote 0 Downvote