Çözüldü Oyuncu adı mesafe sistemi

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

LethalStrikeR

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba dostlar;

Zenaris filestan bir ton mesafe ayarıyla ilgili sistem vardı söktüm. Text ile ilgili ayarı oyun menüsüne ekledim slider filan her şeyi çalışıyor kusursuz ama fonksiyon işlevine getirmiyor syserr filan da yok anlamadım gitti.

1749865540743.webp

Çözüm
Zenaris'in fonksiyon ve değişkenleri berbat isimlendirmesinden dolayı muhtemelen bazı kısımları sökmedin. Ben şimdi kendi filesim için bu ayarı Zenaris'ten söktüm. Bende sorunsuz çalıştı. Benim tahminim sen void CPythonTextTail::ShowAllTextTail() içindeki mesafe dinamikleştirmeyi yapmadın.

İki yerde bu değişiklik var, bunu atlamışsın muhtemelen.
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
// Önce
if (pTextTail->fDistanceFromPlayer < 3500.0f)

// Sonra:
if (pTextTail->fDistanceFromPlayer < CPythonSystem::instance().GetTEXT())
Zenaris'in fonksiyon ve değişkenleri berbat isimlendirmesinden dolayı muhtemelen bazı kısımları sökmedin. Ben şimdi kendi filesim için bu ayarı Zenaris'ten söktüm. Bende sorunsuz çalıştı. Benim tahminim sen void CPythonTextTail::ShowAllTextTail() içindeki mesafe dinamikleştirmeyi yapmadın.

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
// Önce

// Sonra:

Çözüm

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
// Önce

// Sonra:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
#include "PythonSystem.h"
#include "PythonApplication.h"

ayrıyeten benim gibi sorun yaşayanlar PythonTexTail.cpp içine bu includeleri eklesinler. Yardımın için çok teşekkür ederim buraya da baktım fonksiyonu değiştirmek hiç aklıma gelmedi.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri