Soru Oyuna girişte pazarların sırayla yüklenmesi

• Konuyu açan Konuyu açan asilords
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 110
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

asilords

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Bazı serverlerde görüyorum oyuna girişte npcler pazarlar sırayla teker teker yükleniyor ışınlanırken ise sırayla kayboluyorlar performans için bu iyileştirmenin adını bilen var mı ?

Bazı serverlerde görüyorum oyuna girişte npcler pazarlar sırayla teker teker yükleniyor ışınlanırken ise sırayla kayboluyorlar performans için bu iyileştirmenin adını bilen var mı ?
Aslında bu çoğunun bilerek yaptığı bir şey değil, büyük boyuttaki paketleri TCP yapısı gereği client parça parça recv ediyor dolayısıyla öyle bir görüntü oluşmuş oluyor.

Öyle bir mevzu yok diye biliyorum. Kendiniz denemek için haritaya yüzlerce mob npc spawn edin purge all çekin dediğiniz gibi silinir ve sabitler geri gelir.

Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum, özellikle yapılan bir şey olduğundan da ne kadar eminiz orası ayrı muamma. Belki de istemsizce yapılmış bir işlemin yan etkisidir.. ama videoya bakılırsa performans konusunda getirisinden çok götürüsü var gibi duruyor.

Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum, özellikle yapılan bir şey olduğundan da ne kadar eminiz orası ayrı muamma. Belki de istemsizce yapılmış bir işlemin yan etkisidir.. ama videoya bakılırsa performans konusunda getirisinden çok götürüsü var gibi duruyor.
Bir anda tüm pazarların kaybolması performansı düşürür diye düşünmüştüm böyle azalarak daha mantıklı geldi

Geri