self.PlayTime.SetText(str(playTime))
Smdi bi server tanitiminda gordum de bi npc de oyun suresi ile alisveris yapiliyodu acaba nasil yaparz bunuMerhaba, öyle bir sistem görmedim.
Ancak pack kısmındaBöyle alınıp kullanılabilir. İstersen kendin revize bir sistem yazabilirsin.Python:self.PlayTime.SetText(str(playTime))
Oyun süresi veritabanında playtime olarak halihazırda tutuluyor.Smdi bi server tanitiminda gordum de bi npc de oyun suresi ile alisveris yapiliyodu acaba nasil yaparz bunu
Nasil yaparz knk acaba bi ornek yada yardmci olursan bi sw de gordumde yaparsak iyi olr yaOyun süresi veritabanında playtime olarak halihazırda tutuluyor.
Harcadıkça oradan eksilecek şekilde yapabilirsin.
Yani dediğim gibi, clientden self.PlayTime olarak çekiceksin, mesela şey eklesen npcden itemle eşya satın al sistemini onada playtime uyarlasan olur gibi. Raidcall sistemi felan da self.PlayTime kullanıyor.Nasil yaparz knk acaba bi ornek yada yardmci olursan bi sw de gordumde yaparsak iyi olr ya
Ekstra bir tane daha sütun ekleyeceksin, mesela playtime_used.Nasil yaparz knk acaba bi ornek yada yardmci olursan bi sw de gordumde yaparsak iyi olr ya

agam c++ bilgin yoksa yapamaazsınNasil yaparz knk acaba bi ornek yada yardmci olursan bi sw de gordumde yaparsak iyi olr ya