Çözüldü OYUN BUİLD SONRASI KAFAYI YEDİ

• Konuyu açan Konuyu açan oksidev
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 16
  • Gösterim Gösterim 348
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

oksidev

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Konu başlıklarını tamamen büyük harfle yazmayınız.
1768825142839.webp

martysama 5,7
kendim ilk defa sıfırdan bi files geliştirmeye çalışıyorum fazla bilgim yok5 lvl de skill seçme ekledim game buildi aldım suncuuya bi girdim

1768825148369.webp

karakter değişikliğinde vs. böyle oluyor ne yapmam gerke nere yanlış

Çözüm
32 bit sunucuya kurudm şuanda 0 dan temiz bir şekilde çalıştırmayı başarıdım 🥳

visual studioyu hangi sürüm kullanmalıyım

şimdi birazdan 5.levelde skilli ekliyeceğim
Daha Sonrasında benzer sorunlar yaşayabilecek benim gibi yeni arkadaşlar için kendimce edindiğim bilgileri paylaşayım
Ekledim çalıştı 5.levelde skill seçme ekranı

Files'ın 32 bitmi 64 bitmi olduğunu kontrol edin freebsd yi ona göre ayarlayın
Kesinlikle vsc tarzı uygulamalar kullanmak yerine kendi not defteri uygulamasını kullanın Windows'un Kodlama stili değişip oyun gidiyor yoksa
Yapay zeka anlamadığım bi şekilde yok işte çalıntı oyun dosyaları fln muhabbeti yapmıyor genel fikir edinmek veya hatayı anlamak için yapay zekaya sorabilirsiniz
Yazılar için CMD dosyalarının encoding ayarı bozulmuş, VSCode kullanmanı öneririm daha rahat edersin, diğer hata içinde syserr görmeden bişey söylemek zor.

Sinirlendim kapattım

bsd yi kendim kurmuştum 64 bit kurdum 32 bit mi kurmam gerekli bi kaç yerde okudum ama 64 bit ile build islemleri vs. sorun çok fazla cikariyor

napmamı önerirsiniz
64 Bit sunucuya 32 bit filesi kurulursa lib kaynaklı build hataları çıkabilir ama yaşadığınız sorunların bu yüzden olduğunu düşünmüyorum.

64 Bit sunucuya 32 bit filesi kurulursa lib kaynaklı build hataları çıkabilir ama yaşadığınız sorunların bu yüzden olduğunu düşünmüyorum.
build hatalarını düzelitrken ai kullandım yüksek ihtimal ondan ötürü bozulmuş olmalı 32 bit kurup sıfırdan eklemeyi deneyeceğim bugün gece veya aksam durum güncellemesi yapayım 😂

Daha Sonrasında benzer sorunlar yaşayabilecek benim gibi yeni arkadaşlar için kendimce edindiğim bilgileri paylaşayım
Ekledim çalıştı 5.levelde skill seçme ekranı

Files'ın 32 bitmi 64 bitmi olduğunu kontrol edin freebsd yi ona göre ayarlayın
Kesinlikle vsc tarzı uygulamalar kullanmak yerine kendi not defteri uygulamasını kullanın Windows'un Kodlama stili değişip oyun gidiyor yoksa
Yapay zeka anlamadığım bi şekilde yok işte çalıntı oyun dosyaları fln muhabbeti yapmıyor genel fikir edinmek veya hatayı anlamak için yapay zekaya sorabilirsiniz

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri