ADNANN Üye Üye Mesaj 21 Çözümler 1 Beğeni 5 Puan 78 Ticaret Puanı 0 14 Ekim 2025 #1 Oyunda metinlerden düşen itemleri ayarlamak istiyorum ancak bu fileste mob drop itemin nerede olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
Oyunda metinlerden düşen itemleri ayarlamak istiyorum ancak bu fileste mob drop itemin nerede olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
YunusEmreOfficial sudo rm -r / Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.864 Çözümler 54 Beğeni 1.719 Puan 1.370 Ticaret Puanı 3 14 Ekim 2025 #2 ADNANN demiş ki: Oyunda metinlerden düşen itemleri ayarlamak istiyorum ancak bu fileste mob drop itemin nerede olduğu hakkında bilgisi olan var mı ? Hepsini görmek için tıklayın... xxx\Owsap 6.2.4 Server Files\project\Server\share\locale\uk Upvote 0 Downvote
ADNANN demiş ki: Oyunda metinlerden düşen itemleri ayarlamak istiyorum ancak bu fileste mob drop itemin nerede olduğu hakkında bilgisi olan var mı ? Hepsini görmek için tıklayın... xxx\Owsap 6.2.4 Server Files\project\Server\share\locale\uk
ADNANN Üye Üye Mesaj 21 Çözümler 1 Beğeni 5 Puan 78 Ticaret Puanı 0 14 Ekim 2025 #3 YunusEmreOfficial demiş ki: xxx\Owsap 6.2.4 Server Files\project\Server\share\locale\uk Hepsini görmek için tıklayın... burada metinler yok Upvote 0 Downvote
YunusEmreOfficial demiş ki: xxx\Owsap 6.2.4 Server Files\project\Server\share\locale\uk Hepsini görmek için tıklayın... burada metinler yok
YunusEmreOfficial sudo rm -r / Premium Üye Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.864 Çözümler 54 Beğeni 1.719 Puan 1.370 Ticaret Puanı 3 14 Ekim 2025 #4 ADNANN demiş ki: 26134 eklentisini görüntüle burada metinler yok Hepsini görmek için tıklayın... special_item_group dosyasını incele. mob_drop_iteme de 1 tane ekle dene belki kaldırmıştır moblardakini. Upvote 0 Downvote
ADNANN demiş ki: 26134 eklentisini görüntüle burada metinler yok Hepsini görmek için tıklayın... special_item_group dosyasını incele. mob_drop_iteme de 1 tane ekle dene belki kaldırmıştır moblardakini.
ADNANN Üye Üye Mesaj 21 Çözümler 1 Beğeni 5 Puan 78 Ticaret Puanı 0 14 Ekim 2025 #5 YunusEmreOfficial demiş ki: special_item_group dosyasını incele. mob_drop_iteme de 1 tane ekle dene belki kaldırmıştır moblardakini. Hepsini görmek için tıklayın... abi yok kaldırmamış var saklamış resmen Upvote 0 Downvote
YunusEmreOfficial demiş ki: special_item_group dosyasını incele. mob_drop_iteme de 1 tane ekle dene belki kaldırmıştır moblardakini. Hepsini görmek için tıklayın... abi yok kaldırmamış var saklamış resmen
ADNANN Üye Üye Mesaj 21 Çözümler 1 Beğeni 5 Puan 78 Ticaret Puanı 0 15 Ekim 2025 #6 hala bulamadım Upvote 0 Downvote