Owsap 6.2.4 Server Files + BSD

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 79
  • Gösterim Gösterim 2K
pack taraflı syserrler çözüldü
chler 6 coreye çıkarıldı
kar yağışı düzeltildi
inv'den çıkınca auranın gözükmemesi fixlendi (stealth fix)
birisi sis çalışmıyor demişti o da fixlendi.
@TheAdmin33 gibi seçkin üyelerimiz bsdyi açmadan game sourceyi görmek ister diye game srcyi klasöre ekledim.
bir arkadaşımız ivnden çıkınca hata verdiğini söylemişti biraz bakındım sonra saldım zaten owsapta olan bir sorun. benim amacım giriş veya packsal yaşanılan sorunları çözmekti owsap server filesi size fixli şekilde vermek değil. buradan sonra server filese sıkıntısız şekilde giriliyor ve her işlem yapılıyor. maplar eksik değil. gerisi sizde. konudaki linki en baştan indirin.

0615_165721.webp

0615_165722.webp

0615_165110.webp

pack taraflı syserrler çözüldü
chler 6 coreye çıkarıldı
kar yağışı düzeltildi
inv'den çıkınca auranın gözükmemesi fixlendi (stealth fix)
birisi sis çalışmıyor demişti o da fixlendi.
@TheAdmin33 gibi seçkin üyelerimiz bsdyi açmadan game sourceyi görmek ister diye game srcyi klasöre ekledim.
bir arkadaşımız ivnden çıkınca hata verdiğini söylemişti biraz bakındım sonra saldım zaten owsapta olan bir sorun. benim amacım giriş veya packsal yaşanılan sorunları çözmekti owsap server filesi size fixli şekilde vermek değil. buradan sonra server filese sıkıntısız şekilde giriliyor ve her işlem yapılıyor. maplar eksik değil. gerisi sizde. konudaki linki en baştan indirin.

24008 eklentisini görüntüle
24009 eklentisini görüntüle
24010 eklentisini görüntüle
lisanslar kaldırıldımı hocam en son 1-2 kaç lisans var deniliyordu

yav ne prim yaptın be, dosyayı senden önce yabancı forumda paylaştılar zaten, daha neyin çabasındasın çözemedim. Vay öyleydi vay böyleydi diye ne yakınıyorsun çözemedim. Ya dosyayı açmayı beceremedin, yada prim kasma usulü direk indir dow et yada direk link paylaş yaptın. Bu kadar büyütme kendini, ayrıca noktalama işaretini doğru yada yanlış yazmamın bir önemi yok, anlayabiliyorsan sıkıntı yoktur ama lafını ediyorsan beynindeki sıkıntıya yapacakta birşey yok.

aynen dostum paylaştığı packtaki sorunları bana sormaya gelenlerin listesini oluştururum, verdiğim packı direk up edip tekrar mı dağıttı ne yaptı çözemedim, aynı hataları getiriyorlar.
Hocam, yanlış anlamayın ama ben bu durumu kendim yaşadığım için kendi düşüncelerimi açıkça paylaşmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun, ister bilsin ister bilmesin Hasanmacıt hocamız çok eski ustalardan biridir.
Bugün 'a' harfini bile paylaşsa ya da paylaşmasa, sonuç itibarıyla bir dosyada emeği varsa o kişinin hakkı vardır.
Sizler konuşmalarınızda her şeyi ben yaptım diyorsunuz ama adam burada bilgisiz biri değil. Durduk yere birinin dosyasını alıp prim kasmak için, başkasının emeğine konmak için benim gibi davranıp prim kasması yanlış. Burada yanılıyorsunuz. Lakın Adamın Yaptıgı Çalışmalar Ortada
Diğer konuya gelecek olursak, herkes kusurludur, hatalıdır, kimse %100 mükemmel değildir. Herkes hata yapabilir. Ama sonuç olarak ortaya emek konulmuşsa ve insanlar faydalanması için paylaşılmışsa, teşekkür etmek gerekir.
Bu şekilde konuşup tavır almak hoş değil. Emeğe saygı duymak gerekiyor.
Ben bu tür dosyalarla işim yok. Sistemleri sökerim, sistem eklerim, tasarım yaparım, projemi kendim çizerim. Ama yanlış konuşmalar yapıp algı yaratmanıza, birbirinizin kalbini kırmanıza gerek yok. Bir dosya için kimseden farkınız yok.
Bugün size karşı çöp paste gibi paylaşım yapılsa, dediğinize hak verecektim. Ama buradaki kişi sıradan biri değil ve herkes bunun bilincinde. Bu yüzden umarım yaptığınız çalışmaları herkes görür, kendinizi kanıtlamış olursunuz. Başarılar dilerim.
Ama unutmayın, konusuna yazdığınız kişi başkasının dosyasını alıp paylaşan biri değildir.

Saygılarımla.

Hocam, yanlış anlamayın ama ben bu durumu kendim yaşadığım için kendi düşüncelerimi açıkça paylaşmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun, ister bilsin ister bilmesin Hasanmacıt hocamız çok eski ustalardan biridir.
Bugün 'a' harfini bile paylaşsa ya da paylaşmasa, sonuç itibarıyla bir dosyada emeği varsa o kişinin hakkı vardır.
Sizler konuşmalarınızda her şeyi ben yaptım diyorsunuz ama adam burada bilgisiz biri değil. Durduk yere birinin dosyasını alıp prim kasmak için, başkasının emeğine konmak için benim gibi davranıp prim kasması yanlış. Burada yanılıyorsunuz. Lakın Adamın Yaptıgı Çalışmalar Ortada
Diğer konuya gelecek olursak, herkes kusurludur, hatalıdır, kimse %100 mükemmel değildir. Herkes hata yapabilir. Ama sonuç olarak ortaya emek konulmuşsa ve insanlar faydalanması için paylaşılmışsa, teşekkür etmek gerekir.
Bu şekilde konuşup tavır almak hoş değil. Emeğe saygı duymak gerekiyor.
Ben bu tür dosyalarla işim yok. Sistemleri sökerim, sistem eklerim, tasarım yaparım, projemi kendim çizerim. Ama yanlış konuşmalar yapıp algı yaratmanıza, birbirinizin kalbini kırmanıza gerek yok. Bir dosya için kimseden farkınız yok.
Bugün size karşı çöp paste gibi paylaşım yapılsa, dediğinize hak verecektim. Ama buradaki kişi sıradan biri değil ve herkes bunun bilincinde. Bu yüzden umarım yaptığınız çalışmaları herkes görür, kendinizi kanıtlamış olursunuz. Başarılar dilerim.
Ama unutmayın, konusuna yazdığınız kişi başkasının dosyasını alıp paylaşan biri değildir.

Saygılarımla.
Çok yorum yapmıcam bence insanları iyi tanımalısınız, diğer forumda arkadaşın fake hesaplarından yaptığı yorumları okursanız ve benim ilk paylaştığım dosyalarla arkadaşın dosyalarını kıyaslarsanız ortadaki durumu farkedersiniz. Aslında algı yaratan ben değilim. Fakat bunun artık pek bir önemi yok. Benim için önem taşımayan insanları artık eleştirmiyorum, insanlar yaşadıkça zaten gerçekleri görüyor.

Çok yorum yapmıcam bence insanları iyi tanımalısınız, diğer forumda arkadaşın fake hesaplarından yaptığı yorumları okursanız ve benim ilk paylaştığım dosyalarla arkadaşın dosyalarını kıyaslarsanız ortadaki durumu farkedersiniz. Aslında algı yaratan ben değilim. Fakat bunun artık pek bir önemi yok. Benim için önem taşımayan insanları artık eleştirmiyorum, insanlar yaşadıkça zaten gerçekleri görüyor.
hocam benım ınsanları tanıma gıbı vakıtım yok bunu parantez ıcıne alalım fakat anlatmak ıstedıgım olay 200 luk satır yorumda sızın oldugunuza dahıl bır nokta var ise bunca yorum yapan ınsanları susturmak ıcın gereklı cevabı verebılırdınız evet bende gordum paylaşım yapılmıs ama onemlı olan aradakı degısıklıgı ve yazılımı kontrol etmek sızın zaten emegınız varsa ben emegınızı ınkar etme gıbı nıyette degılım bugun alı velı celı sıradan foruma katılan bır ınsan olsa dese ben yaptım ben bıctım yenı gelenle eskıyı kıyaslardım ve ınsanlarda buna ınancınn olmadıgını farkına varamıyacak kadar kör olmazlardı fakat sonuc ne olursa olsun ( hasanmacit hocamız hem eskılerden hem bır cok dosyalarda zaten kendıne ait Fragmanı Bulunuyor ) yenı gelen ınsanı ve suankı bahsettıgım hasanmacit hocamızı kıyarsanız ınsanlar zaten buna ınanmaz onu anlatmaya calısıyorum lakın hem her ıkı tarafıda bılmem tanımam fakat gordugum kadarıyla kendı gozumle gorduklerımı soyluyorum ve konusmalarımı buna dayanarak anlatıyorum bugun bende bir çok filesi alır paylaşırım dosya ısterse kımın olup olmaması onemlı degıl eger benım yaptıgım calısma benım verdıgım emek 2020 degılde 2025 ılgılendırıyorsa adam sabaha kadar zırlasın dosyayı ben yaptım ben ettım yıne takmam bunu soylememdekı amac genelleme sonu ıtıbarı 2020 yapılan calısma farklı 2025 yapılan calısma farklı 2025 calısma hasanmacit hocamıza aıtse bunu kımse zaten kabullenmez konuya dahıl oldugum gıbı sızın calısmanız ıse 2020 aıtse bu konuda sızı ılgılendırır aksıne herkes sıze katılır herseyı bır koseye Bırakalım hakı konusmak gerekırse dogru olan bır ınsana cop paste demenız cok yanlıs lakın cop paste yapacak bırı degıl sizi tanımama rahmen bunu bır yabancı olarak ben soyluyorum dıger ınsanlarıda dusunmek ıstemıyorum bu konuda konusmalarınıza katılacak ınsan veya daha bılgıye tanıklıga sahıp olan ınsan varsa onu bılemem saygı duyarım aksıne

sızın öncelık olarak alinin ve hasanmacitin eskı olup olmadıgına dahıl ayırt edıp saglam bır sekılde konusma yapmanız gerekıyor
emınımkı hasanmacıt hocamız ali degıl kendısınıde tanımam fakat bır cok forumda basarıları olsun tercubelerı olsun ortada bunu kendı gozumle kendı kulagımla kendı agzımla soyluyorum bu tercubelere sahıp olan bır ınsanda cop paste beklıyorsanız tek hatanız bır ınsanı bılmememk olacaktır

Son düzenleme:
srcden lisansı 15 farklı kaldırma yöntemi yok lisans kaldırılırken aynı kodlar siliniyor. karşılaştırıp nasıl bir fark görmek istiyorsun ki? v5ten pack uyarladım diye yazan sensin. ayrıca dosyaları nereden aldığımı da söylüyorum zaten. statunun paylaştığı srcleri aldım packları da v25 unpackından aldım. statu de senden almış srcleri o konudan toplamış. yani bi algı yaptığım yok. v5ten pack uyarladım yazmıştın bende onu yazdım. olmayan hayali bir şey yazmadım bir yere. ayrıca diğer forumdaki hesabım fake değil orjinal 10 tane felan hesabım banlandığı için c++python nickli hesapla takılıyorum. kimseden gizlim saklım yok. istediğine cevap verip vermemek konusunda özgürsün. beni tanıyan tanıyor seni tanıyan tanıyor ekstra bir yorum veya tartışmaya ihtiyaç duymuyorum. sözüm meclisten dışarı zaten yeterince boş beleş insan var forumlarda. herkes nasibinin ekmeğini yer. hadi eyvallah.

Kurulum konusunda video gelir mi? veya yardımcı olacak var mıdır?

SYSERR: Aug 1 10:17:17 :: CHARACTER::GetMoveMotionSpeed: cannot find motion (name Hungry Alpha Wolf race 173 mode 0)

Bunun gibi bir çok dosya motion'ı eksik bunun çözümü için tam olarak ne yapmak lazım bilen var mı?

bu fileste client içindeki root.eix uzantılı dosyayı hiçbir şekilde açamadım serverinfo dosyasını nasıl düzenleyeceğim
NOT: zevk için deneme yapıyorum sadece merak

O nasıl oldu çözümünü paylaşırsan güzel olur birde navicat bağlanmıyor ve şifre değiştirince yine baglanmıyordu ona bakabildin mi?
CRootLib klasöründe Root klasörü ve içindeki dosyalar eksik. Klasörü oluşturup içindeki istenilen dosyaları pack içindeki root dan temin edip build aldım. Konuya dosyaları yüklüyorum.
Not: Hata almaya devam edersen python27 yeniden yükleyip içindekileri "Client\External\bin\Python27" klasörüne atıp değiştir.

Navicat bağlantısında hata almadım konudaki bsd yi kullanıyorum.

Dosya Eklentileri

CRootLib klasöründe Root klasörü ve içindeki dosyalar eksik. Klasörü oluşturup içindeki istenilen dosyaları pack içindeki root dan temin edip build aldım. Konuya dosyaları yüklüyorum.
Not: Hata almaya devam edersen python27 yeniden yükleyip içindekileri "Client\External\bin\Python27" klasörüne atıp değiştir.

Navicat bağlantısında hata almadım konudaki bsd yi kullanıyorum.
Bu arada navicat şifresi değiştirilmiyor ve bağlanmıyor ona bakabildin mi?

Geri