Yardım Otopack web hosting domain uzantısı

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

murphy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar forumdaki otopack sistemini kullanan varsa şunu soracaktım. patcher kalsöründeki xml dosyalarına site adresimizi belirtiyoruz ya forumdakinde "com" uzantılı olan var com olması şart mı acaba örnegin sonu .net, .site, .online vb. şekilde biten sitemiz olsa otopack yine sorunsuz çalışır mı pack eski ya da eksik pack dosyaları ya da diğer client dosyalarını sorunsuz yükler mi bunu deneyen var mı acaba ?

hocam oyun kaynak dosyalarınnı oldugu vds e mi kuruyordunuz ekstra pack dosyalarını otopack öyle çalışıyor muydu ?
aynı vds üzerinden kurabilirsiniz ama bunu tavsiye etmiyorum. forumda nasıl kuracağınıza dair konusu vardı apache24 olması lazım. ben genelde ayrı bir vds kiralayıp oraya sadece patcher kurulumu yapıyordum.
tahmini ne kadarlık bir boyut sınırı sizce hocam ?
valla tam hatırlamıyorum. web konusunda uzman olan arkadaşlar daha iyi bilirler. 8mb veya 15mb diye hatırlıyorum. ikisinden biri olması lazım

aynı vds üzerinden kurabilirsiniz ama bunu tavsiye etmiyorum. forumda nasıl kuracağınıza dair konusu vardı apache24 olması lazım. ben genelde ayrı bir vds kiralayıp oraya sadece patcher kurulumu yapıyordum.

valla tam hatırlamıyorum. web konusunda uzman olan arkadaşlar daha iyi bilirler. 8mb veya 15mb diye hatırlıyorum. ikisinden biri olması lazım
o zaman boşa aldık gibi görünüyor ama hocam rehberde otopack videosunda böyle bir konu hiç geçmedi anlatım da web hosting üzerineydi.

Hosting şirketleri limitsiz trafik ve alan diye satış yapsa da bir çoğu hatta Türkiye de neredeyse tamamı up/down’u yasaklar ya da cpu limiti koyar patcher için kullanamazsın. Sözleşmelerinde de yazıyordur. Vds sunucu alman lazım.

Hosting şirketleri limitsiz trafik ve alan diye satış yapsa da bir çoğu hatta Türkiye de neredeyse tamamı up/down’u yasaklar ya da cpu limiti koyar patcher için kullanamazsın. Sözleşmelerinde de yazıyordur. Vds sunucu alman lazım.
ben rehbere dayanarak aldım test ettim oluyor hocam boyut değilde download sınırı ya da dediginiz gibi cpu sınırı koyabilir.

belki daha sonrasında vds de alabilirim hocam ama galiba sadece ip ile baglanamam pathcerdan apache server kurmak lazım bu konuda bir rehber var mı peki ?

En iyi ihtimalle haftada bir dosyaların boyut kontrolü sağlanıyor sistem tarafından otomatik bir şekilde. yani sen bugün sorunsuz şekilde kurulum yapsan dahi perşembe günü(tahminim o yönde) silinecektir. geçici olarak tabi ki kullanmak mümkün ama uzun vadeli düşünüyorsanız vds almak en iyi seçenek.

ben genelde vds sunucuda kuruyordum patcher dosyalarını. çünkü hostinglerde bir dosya boyutu sınırı oluyor. o yüzden vds daha makul diye düşünüyorum
merhaba hocam otopack için vds almayı düşünüyorum, nasıl bir vds olmalı özellikleri ne olmalı kaç gb depolama kaç gb ram vb. olmalıdır.
hangi işletim sistemi kurulu olmalı hangi apache server sürümü olmalıdır. Rica etsem bu konuda bilgi verebilir misiniz.

merhaba hocam otopack için vds almayı düşünüyorum, nasıl bir vds olmalı özellikleri ne olmalı kaç gb depolama kaç gb ram vb. olmalıdır.
hangi işletim sistemi kurulu olmalı hangi apache server sürümü olmalıdır. Rica etsem bu konuda bilgi verebilir misiniz.
Merhabalar vds almanıza gerek yok limit sınırı koymadan

FTP Hesabı sağlamaktayız sadece aylık 185 TL + kdv şeklinde kurulumda sizlere yardım da sunmaktayız.

İletişim için : onelyahosting.com

Saygılarımızla,

Merhabalar, 2gb olması bile yeterlidir. Apache24 sürümünü kullanıyordum. Freebsd olarak da 13.1 kurmuştum. Tabi son zamanlarda freebsd ve apache sürümlerinde bir değişiklik olmadıysa bunları kurarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Forumda Kurulum ve kullanım rehberi de vardı diye hatırlıyorum. Bazı şeyler biraz daha zor yollardan yapılıyor gibi görünebilir ama benim kendi şahsi fikrim, bir şey yaparken zor yoldan da olsa ve eğer tamamen senin kontrolünde gerçekleşiyorsa bence o yol tercih edilmelidir. Yine de farklı fikirlere saygı duymak gerekir.

Geri