Yardım Otomatik av ücretli kurulum

• Konuyu açan Konuyu açan Mercia2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 16
  • Gösterim Gösterim 245
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
daha çok mesafeyi birden 0 a çekiyor gibi. mesafe kontrolü ile ilgili garip bir sorunu var.
s:
Genişlet Daralt Kopyala
def __OnChangeRange(self):
    if self.IsActive():
        self.Refresh()
        return

sliderBar = self.__children["sliderBar"]
    mobRange = sliderBar.GetSliderPos() * RANGE_CIRCLE
    self.__children["mobRange"] = mobRange
    miniMap.SetAutoHuntRange(mobRange)

currentPos = sliderBar.GetSliderPos()
    newPos = mobRange / RANGE_CIRCLE if mobRange > 0 else 0.0
    if abs(currentPos - newPos) > 0.0001: 
        sliderBar.SetSliderPos(newPos)

daha çok mesafeyi birden 0 a çekiyor gibi. mesafe kontrolü ile ilgili garip bir sorunu var.
İnce bir ayar gerekiyor ona aslında yapılsa sorunsuz fakat otomatik avı affectle çalıştırmak bana mantıksız geldiği için direk clientten çalışır şekilde uyarlayıp gameyi yormuyorum ama iteme bağlı yapacak olan kişiler için bu sistem kullanılır bu arada tek sana yazmadım fakat kısmına kadar senindi <3

İnce bir ayar gerekiyor ona aslında yapılsa sorunsuz fakat otomatik avı affectle çalıştırmak bana mantıksız geldiği için direk clientten çalışır şekilde uyarlayıp gameyi yormuyorum ama iteme bağlı yapacak olan kişiler için bu sistem kullanılır bu arada tek sana yazmadım fakat kısmına kadar senindi <3
sistemi test ettiğimde gördüğüm bariz sorunlar vardı bir kaçını törpüledim ama hepsine daha vaktim olmadı en çok dikkat çekenide dediğiniz gibi bir anda atak yapmayı bırakması benim testlerim sırasında bunun mesafe kontrolünden kaynaklandığını fark ettim, özellikle internet bağlantısı iyi olmayan veya paket gönderiminde sorun yaşayan sunucularda bu sık sık yaşanıyor. kuyruk olayını da minimum derecede gördüm ki şuanda aktif olan bir kaç sunucuda bu şekilde bazen paket veya bağlantı sorunlarından kaynaklandığında oluyor.

s:
Genişlet Daralt Kopyala
def __OnChangeRange(self):
    if self.IsActive():
        self.Refresh()
        return

sliderBar = self.__children["sliderBar"]
    mobRange = sliderBar.GetSliderPos() * RANGE_CIRCLE
    self.__children["mobRange"] = mobRange
    miniMap.SetAutoHuntRange(mobRange)

currentPos = sliderBar.GetSliderPos()
    newPos = mobRange / RANGE_CIRCLE if mobRange > 0 else 0.0
    if abs(currentPos - newPos) > 0.0001:
        sliderBar.SetSliderPos(newPos)

bu sadece gördüğün kısım olayın asıl döngüsü src de hesaplanıyor, muhtemel bir döngü vb bir hata var ama detaylı bakmak lazım yada en basiti 10 sunucun 7 sinin yaptığı gibi mesafe olayını devre dışı bırakmak ve oto saldırıyı başlangıç noktasından değil de karakterin o an bulunduğunu noktadan hesaplatmak.

bu sadece gördüğün kısım olayın asıl döngüsü src de hesaplanıyor, muhtemel bir döngü vb bir hata var ama detaylı bakmak lazım yada en basiti 10 sunucun 7 sinin yaptığı gibi mesafe olayını devre dışı bırakmak ve oto saldırıyı başlangıç noktasından değil de karakterin o an bulunduğunu noktadan hesaplatmak.
oto av başlattıtkan sonra ata binme ölüp doğdutan sonra ata binme skill yakma gibi uyarlamaları yaptım range bölümünü client bölümünden paylaşısırsan kod blogunu inceleyip paylaşabilirim

oto av başlattıtkan sonra ata binme ölüp doğdutan sonra ata binme skill yakma gibi uyarlamaları yaptım range bölümünü client bölümünden paylaşısırsan kod blogunu inceleyip paylaşabilirim

eline sağlık. oturup başına incelemedim sadece sorunlarını görüp kendime göre değişiklikler yaptım range olayını daha sonra canım sıkılınca yapmak için bıraktım. teklifin için teşekkürler.

Geri