enes turan Premium Üye Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.109 Çözümler 79 Beğeni 1.531 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 15 Şubat 2022 #1 ofline shop ekledim satıcı npc sini açtımmı npc böyle oluyor syser felan yok hata neyden kaynaklanıyor olabilir
ofline shop ekledim satıcı npc sini açtımmı npc böyle oluyor syser felan yok hata neyden kaynaklanıyor olabilir
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.455 Çözümler 580 Beğeni 16.646 Puan 6.281 Ticaret Puanı 2 15 Şubat 2022 #2 Safra gözüken yerlerdeki itemler yüklenmiyor. Kodları kontrol edin. Ya bi yeri yanlış eklemişsinizdir ya da sistemde sorun vardır Upvote 0 Downvote
Safra gözüken yerlerdeki itemler yüklenmiyor. Kodları kontrol edin. Ya bi yeri yanlış eklemişsinizdir ya da sistemde sorun vardır
enes turan Premium Üye Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.109 Çözümler 79 Beğeni 1.531 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 15 Şubat 2022 #3 Whistle demiş ki: Safra gözüken yerlerdeki itemler yüklenmiyor. Kodları kontrol edin. Ya bi yeri yanlış eklemişsinizdir ya da sistemde sorun vardır Hepsini görmek için tıklayın... hocam npc tıkladığımda ofline shop panelini açıyor bu ikisi hangi dosyada çakışabilir Upvote 0 Downvote
Whistle demiş ki: Safra gözüken yerlerdeki itemler yüklenmiyor. Kodları kontrol edin. Ya bi yeri yanlış eklemişsinizdir ya da sistemde sorun vardır Hepsini görmek için tıklayın... hocam npc tıkladığımda ofline shop panelini açıyor bu ikisi hangi dosyada çakışabilir
theay mester2.tc Premium Üye MT Üye Mesaj 243 Çözümler 17 Beğeni 78 Puan 484 Ticaret Puanı 0 16 Şubat 2022 #4 enes turan demiş ki: hocam npc tıkladığımda ofline shop panelini açıyor bu ikisi hangi dosyada çakışabilir Hepsini görmek için tıklayın... uiscript bak bi orada karıştırmış olabilirsin. Upvote 0 Downvote
enes turan demiş ki: hocam npc tıkladığımda ofline shop panelini açıyor bu ikisi hangi dosyada çakışabilir Hepsini görmek için tıklayın... uiscript bak bi orada karıştırmış olabilirsin.
enes turan Premium Üye Premium Üye Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.109 Çözümler 79 Beğeni 1.531 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 16 Şubat 2022 #5 beqkral demiş ki: uiscript bak bi orada karıştırmış olabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... uiscrip de bişey değiştirmedim root içerisindeki Upvote 0 Downvote
beqkral demiş ki: uiscript bak bi orada karıştırmış olabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... uiscrip de bişey değiştirmedim root içerisindeki
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 5.652 Çözümler 235 Beğeni 6.779 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 16 Şubat 2022 #6 uishoptan kaynaklanıyor olabilir Upvote 0 Downvote