Offline Farm

• Konuyu açan Konuyu açan Erto
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 21
  • Gösterim Gösterim 734

Erto

https://m2house.work
Gold Üye
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
1
Daha öncesinde kullanan sunucular oldu . Bence hem server sahipleri hemde oyuncular için güzel bir özellik . Tabi tartışılır bu kısım .Detaylar videoda fikirlerinize açığım . İlerleyen güncellemelerde yapılacaklar ;
1- Offline farm açan kullanıcının klonunu oluşturup farm mapinde farm yapması sağlanacak . Oyunda online yok gibi gözükmemesi adına gerekli buluyorum .
2- Otomatik ava uyarlanacak.( çok gerekli değil fakat otobossu oto ava uyarlı olarak kullanmayı düşündüğüm için yapacağım.)
3-OtoBoss olayı için boss kesmesi içinde gerekli kodlar güncellenecek aynı mantıkta .

Kardeşim emeğine sağlık çok güzel düşünce olmuş bunu hayata geçirmekte büyük bir şey gerçekten tebrik ederim iyi günlerde geliştirmen dileğim ile
Happy I Love You GIF by Warner Bros. Deutschland

hiç güzel bi özellik değil. zaten bi kere p2w direkt. bunu kimse beleş dağıtmaz. e oldu beleş dağıttın adam oyuna girdi bunu başlattı çıktı. serverde bu şekilde online olacaksa olmasın zaten hiç daha iyi. eleştirim sana değil yanlış anlama piyasayı bu hale getirenlere. eline sağlık güzel çalışıyosa hayırlı olsun sana.

Eline sağlık kardeşim, oyuncu açısından evet doğru düşünüyorsun. Piyasayı bu hale getirenler utansın :(

Ben çok beğeniyorum bu sistemi ama battlepass'e, av görevlerine, oto av boosterlara, ateş buz yüzüğü gibi metin/slot/boss kesmeli görevlere, bağırma görevlerine uyarlanmış olması gerekiyor.

Çalışan oyuncuların talepleri çok var fakat piyasada henüz sorunsuzunu göremedim.

Ayrıca nesneye de katkısı güzel oluyor 1500 lira gibi bir ücreti tek itemden kazanıyorsun, destekliyorum.
Tabi bunun yanında offline farm yapan oyuncuyu koruyan engeller de lazım.

hiç güzel bi özellik değil. zaten bi kere p2w direkt. bunu kimse beleş dağıtmaz. e oldu beleş dağıttın adam oyuna girdi bunu başlattı çıktı. serverde bu şekilde online olacaksa olmasın zaten hiç daha iyi. eleştirim sana değil yanlış anlama piyasayı bu hale getirenlere. eline sağlık güzel çalışıyosa hayırlı olsun sana.
Sıkıntı yok anladım ben zaten fakat isteyen istemeyen ikiye bölünüyor yapalım dursun kenarda maksat. Teşekkür ederim bu arada

Ben çok beğeniyorum bu sistemi ama battlepass'e, av görevlerine, oto av boosterlara, ateş buz yüzüğü gibi metin/slot/boss kesmeli görevlere, bağırma görevlerine uyarlanmış olması gerekiyor.

Çalışan oyuncuların talepleri çok var fakat piyasada henüz sorunsuzunu göremedim.

Ayrıca nesneye de katkısı güzel oluyor 1500 lira gibi bir ücreti tek itemden kazanıyorsun, destekliyorum.
Tabi bunun yanında offline farm yapan oyuncuyu koruyan engeller de lazım.
Aynen öyle ıncık cıngığı çok bu yazdıkların aklımdan çıkmış yazman güzel oldu not ettim teşekkür ederim

Update v1 :

Offline farmdaki karakterler başka bir oyuncu tarafından görülebilir oldu (klon mantığı) .
Karakterin test metinine vurduğu andaki son halini (binekteyse binek üstünde , yerdeyse yerdeki durumunu ),bütün statlarını itemlerini vesaire kaydeder ve ona göre farm atar gerçek bir oyuncu havası verir.

Update v2 :

Offline farmdayken global rank sıralamasındaki bütün verilerin işlemesi uyarlandı.
Offline farmı kapatınca verileri yazar.

Update v2 :

Offline farmdayken global rank sıralamasındaki bütün verilerin işlemesi uyarlandı.
Offline farmı kapatınca verileri yazar.

Eline sağlık sıkı takipteyim iyi gidiyor çalışma önerim:
premium ve normal olarak 2 ye ayırabilirsin iteme bağlayarak eğer premium ise örneğin 8 saat offline farm premium değil ise 4 saat offline farm yapabilirsin günlük olarak oyuncuyu düşünürken server sahiplerini de düşünmek iyidir :D

Eline sağlık sıkı takipteyim iyi gidiyor çalışma önerim:
premium ve normal olarak 2 ye ayırabilirsin iteme bağlayarak eğer premium ise örneğin 8 saat offline farm premium değil ise 4 saat offline farm yapabilirsin günlük olarak oyuncuyu düşünürken server sahiplerini de düşünmek iyidir :D
Mantıklı evet not aldım bunuda teşekkür ederim . 4 saatlik 12 saatlik ve perma olarak yapayım

Update v3 :

Offline farm battlepass sistemindeki görevlere uyarlandı .
Offline farmı kapatınca verileri işler .
Offline farm açıkken bir görev tamamlanırsa ve görevin bonusları varsa offline farmı kapattığı zaman işler bonuslar.

Update v4;

Kasılabilir yüzükler eklendi ve offline farm sistemine uyarlandı.

Update v5:

Offline farm sisteminin boss uyarlamaları için boss arena ve oto boss eklendi.
Offline farm sistemi oto boss , kasılabilir yüzük (patron) , battlepass boss görevleri , global sıralama gibi sistemlere uyarlandı.
Offline farmda otobossun aktif olması için önce otomatik çağır butonu açılıp sonrasında çağır diyerek bir kere manuel kesilir ve bosslar hwide kayıt olur . Devamında Offline farm açılır ve kaç tane otobossa kayıtlı boss varsa süresi gelince otomatik çağırır keser.
Vurulan boss hasarına göre hasarı kaydeder offline farmda ona göre boss keser tıpkı online bir oyuncu gibi.
Offline farm açıkken metine hasar vurma, drop alma , bossa vurma, manuel yada otoboss ile çağırma gibi özellikler kapatıldı.
Otoboss online yada offline fark etmeksizin bossu yanına çağırınca diğer oyuncular göremez.

Not : LC_TEXT'ler bozulmuş notepad'ın azizliğine uğradım Allah sabır versin bana :D

Geri