Çözüldü Official TR tipi sunucu için Owsap mı Martysama mı?

• Konuyu açan Konuyu açan Freaky Morex
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 137
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Freaky Morex

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Official TR tipi sunucu için Owsap altyapı mı Martysama altyapı mı kullanmalıyım öneriniz hangisi ?

Çözüm
İkisini de incelemiş biri olarak ben zamanında Martysama’yı seçmiştim. Martysama dosyaları biraz daha toplu ve genel anlamda kod karmaşası pek yok. Ancak OWSAP’ın da farklı dezavantajları var; bazen basit buglar bile bulabiliyorsunuz. Örneğin oltaya zihin taşı kagıdını sürükle ve envantere kılıç gelmesi gibi hatalar görülebiliyor. Bu yüzden Martysama kullanmanızı tavsiye ederim. Warez’de de gayet güzel Martysama dosyaları var.
Owsap'da çok özellik var, martysama biraz daha sade, senin geliştirmene daha müsait

İkisini de incelemiş biri olarak ben zamanında Martysama’yı seçmiştim. Martysama dosyaları biraz daha toplu ve genel anlamda kod karmaşası pek yok. Ancak OWSAP’ın da farklı dezavantajları var; bazen basit buglar bile bulabiliyorsunuz. Örneğin oltaya zihin taşı kagıdını sürükle ve envantere kılıç gelmesi gibi hatalar görülebiliyor. Bu yüzden Martysama kullanmanızı tavsiye ederim. Warez’de de gayet güzel Martysama dosyaları var.

Çözüm
ee bende şuan martysama files'ı var :D neden öyle dedin ki satın aldım

Kaç gündür saçma sapan 2 core ve server-client pozisyon uyumsuzluğu ile uğraşıyorum alt yapıdan kaynaklı olan birçok files ile karşılaştırdım fonksiyonları birebir aynı olmasına rağmen çözüm bulamadım. Soğudum o yüzden 5.8'den

O zaman martysama'dan devam

Kaç gündür saçma sapan 2 core ve server-client pozisyon uyumsuzluğu ile uğraşıyorum alt yapıdan kaynaklı olan birçok files ile karşılaştırdım fonksiyonları birebir aynı olmasına rağmen çözüm bulamadım. Soğudum o yüzden 5.8'den
O klasik Martysama packet hatası ama kesinlikle biryerde birşey vardır. Herkes packet.h'ları kontrol ediyor lakin cpp içlerinde bile packetler var. Allah yardımcın olsun.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri