Official Easter Egg Event

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 218

okan4141

D E L I
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Şimdilik Python Tarafının Büyük Kısmını Yaptım.

Official Root Meta'dan Fonksiyon vb. İsimlerini Aldım.
Official UIScript Dosyası Kullanıldı.

Yapılacaklar:

Yumurta Kazanıldığında Count'un Artması.
Count'u Olan Yumurtaların (ImageBox) Show() Olması.
RecvButton'a Tıklandığında Quest'in Çalıştırılması ve Ödülün Verilmesi.

Sistemi Biraz Daha Araştırmaya Gidiyom :)

Splice:

1.webp

Son düzenleme:
adam yemiyo içmiyo official bir şeyler yazıp duruyo helal olsun iş yerinde bu kadar çalışmıyodur he :D
Hergün 400 tane radyatör kaldırıyorum onları da transitin motoruna takıyorum daha ne yapayım. Yollarda gördüğün transitlerin radyatörlerini ben takıyorum. 😂😂 Ondan öncede customun lastiklerini takıyordum. 😂

Hergün 400 tane radyatör kaldırıyorum onları da transitin motoruna takıyorum daha ne yapayım. Yollarda gördüğün transitlerin radyatörlerini ben takıyorum. 😂😂 Ondan öncede customun lastiklerini takıyordum. 😂
Metin2 boşver sıfırdan araba çıkart

Okan veriyi nereye gömüyorsun? Her şeyini kafamda yaptım da veriyi nasıl gömersek daha stabil ve sağlıklı olur onu kuramadım.

Sağol kanka. Şuan test için EnterGame içerisine ekledim. Pencere ilk açıldığında client sourceye gidecek sonra clientsoueceden alacak şekilde güncelleyeceğim.
butona tıklayınca questin açılmasını yapamazsan yardımcı olurum. QuestIndexByName ‘den gelen indexi QuestButton’a gönder.

Yok şuanlık yapmayı düşünmüyorum. Sen yapmışsın sadece projeyi kafamda kurdum veriyi nasıl sakladığını merak etmiştim. O quest indexi biliyorum bir ara baya aramıştım tab tuşu ile ışınlanma yüzüğünü açmak için :ROFLMAO:.

Geri