- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba, Bonus tablosu ekledim, daha doğrusu ekleyemedim ki hata aldım. 
Oyuna sorunsuz giriş yapıyorum C ekranından yandaki ok işaretine tıklayınca oyundan atıyor.
Belirtilen dizinde zaten "ThinBoard_Corner_RightBottom_circle.tga" isminde bir dosya yok başka bir yardım konusunda birisi
farklı bir server üzerinden etc değiştirerek sorunu çözdüğünü belirtmiş, ancak ben 2 farklı filesin dosyalarına baktım böyle isimde bir
dosya bulamadım.
Syseer:

Oyuna sorunsuz giriş yapıyorum C ekranından yandaki ok işaretine tıklayınca oyundan atıyor.
Belirtilen dizinde zaten "ThinBoard_Corner_RightBottom_circle.tga" isminde bir dosya yok başka bir yardım konusunda birisi
farklı bir server üzerinden etc değiştirerek sorunu çözdüğünü belirtmiş, ancak ben 2 farklı filesin dosyalarına baktım böyle isimde bir
dosya bulamadım.
Syseer:
Kod:
0405 19:54:44281 ::
uiCharacterDetails.py(line:26) __LoadScript
ui.py(line:3116) LoadScriptFile
ui.py(line:3317) LoadChildren
ui.py(line:3245) LoadChildren
ui.py(line:2163) __init__
CharacterDetailsUI.__LoadScript - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/pattern/thinboardcircle/ThinBoard_Corner_RightBottom_circle.tga)
0405 19:54:44281 :: ============================================================================================================
0405 19:54:44281 :: Abort!!!!