Otoav ekli değil zatensorunsuz girdim o yazdıklarınızı yaparak oyunda oto av göremedım birde item proto fılan ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim çok anlamıyorum
libjpeh hatası içinHocam eline emeğine sağlık files güzel olmuş ama takıldığım 2 nokta var vs 2022 ile release build ederken libjpeg hatası veriyor debugda problem yok. Birde server source build ettiğinde çok fazla warning veriyor ve oyun açılmıyor connection refused hatası veriyor. Var mıdır bunların bir çözümü?
çözüp çözmemek size kalmış.Server source build sırasında fazlaca warning hataları mevcut bunların sebebi nedir tek tek çözmeye kalksak bir ömür sürecek gibi çünkü
Kurup oyunu açaraın derleme yapmak için düzenleme gereklimerhaba sunucuya kurabilir miyim bsd 14 64 bit desteği varmı sanal sunucu için
eksik libleri internetten indirip lib32 ve lib klasörüne atman lazım21882 eklentisini görüntüle
böyle bi hata aldım çözümü bilen var mı acaba
Freebsd 14.0Freebsd sürümü nedir link kırık da
mysql kaç 5.6 mı 5. 8 miFreebsd 14.0
Mariadb 11.4 heralde yanlış hatırlamıyorsam olmazsa MySQL 8.0 kurarsın ikisinden birimysql kaç 5.6 mı 5. 8 mi
tamam bi deneyelim teşekkürlerMariadb 11.4 heralde yanlış hatırlamıyorsam olmazsa MySQL 8.0 kurarsın ikisinden biri
32 bitmi 64 bitmiMariadb 11.4 heralde yanlış hatırlamıyorsam olmazsa MySQL 8.0 kurarsın ikisinden biri
6432 bitmi 64 bitmi