Offical Oyuncu Report System

• Konuyu açan Konuyu açan TipsizFakir
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 17
  • Gösterim Gösterim 401

TipsizFakir

GANIRTIRIM
MT Üye
Ticaret Puanı
0
1762197073143.webp

1762197092972.webp

Oyuncu Sürekli Spamlayamaz Karakter Değil Hesabı Baz Alır

1762197124387.webp

Eline sağlık,

Kişisel algılama ama ben bu piyasayı anlamıyorum neden hilenin eksik olmadığı, sadece para odaklı çalışan bir şirketi bir oyun yapısını baz alıyorsunuz. Çok daha iyisini yapabilirsiniz, kusuruma bakma sadece TR sunucusuna karşı alerjim var :D

Eline sağlık,

Kişisel algılama ama ben bu piyasayı anlamıyorum neden hilenin eksik olmadığı, sadece para odaklı çalışan bir şirketi bir oyun yapısını baz alıyorsunuz. Çok daha iyisini yapabilirsiniz, kusuruma bakma sadece TR sunucusuna karşı alerjim var :D
bi hans yapımı var bi hasan yapımı var bilir misin sen hans ile hasan arasındaki farkı :)

Tekrar raporlama sistemi için sqldeki boştaki assigned kısmını aktif edip kullanın, pytona kaydettirip tekrar raporu engelletmesi çok saçma biraz geliştirdim açıklama yazma yeri felan ekledim daha güzel oldu paylaşım için ty

1762213765930.webp

1762213839094.webp

seni low level yazılımcı seni al bir tanesinin fixi diğerinide sunucu açarsan patlatmaya gelicem :d gerçi sen açamıyodun pardon
1762265104014.webp

seni low level yazılımcı seni al bir tanesinin fixi diğerinide sunucu açarsan patlatmaya gelicem :d gerçi sen açamıyodun pardon 26697 eklentisini görüntüle
İyi uyduruyon heee Konya ovasını geniş buldun iyi sallıyorsun kullanacak arkadaşlar içiniz rahat olsun hiç bir şekilde açık yoktur “paylaştığım dosyada” Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz @Whistle konuyu kaptabilir misiniz lamerler millet aklını bulamasın. İhtiyacı olan kullanabilir sorunsuzdur.

İyi uyduruyon heee Konya ovasını geniş buldun iyi sallıyorsun kullanacak arkadaşlar içiniz rahat olsun hiç bir şekilde açık yoktur “paylaştığım dosyada” Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz @Whistle konuyu kaptabilir misiniz lamerler millet aklını bulamasın. İhtiyacı olan kullanabilir sorunsuzdur.
:ddd

Birader daha iyisini yapabiliyorsan paylaş. Paylaşılan içerikte açık hata vs varsa çözümünü paylaş. Paylaşmıyorsanda tatava yapma komudan çık. Bir şey paylaşmazsınız paylaşılanada bok atarsınız. Çözüm önerisi sunmuyorsan sus ne zırvalıyosun şöyle böyle diye kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz.

Birader daha iyisini yapabiliyorsan paylaş. Paylaşılan içerikte açık hata vs varsa çözümünü paylaş. Paylaşmıyorsanda tatava yapma komudan çık. Bir şey paylaşmazsınız paylaşılanada bok atarsınız. Çözüm önerisi sunmuyorsan sus ne zırvalıyosun şöyle böyle diye kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz.
Hiç bir şekilde açık yoktur sistemde gb ye sistemi atıp açık var mi diye sorarsa böyle açık var diye gezer ortada

zaten reportedIP deki güvenlik önleminin çözümünü paylaştım diğerinide kendiniz bulun adama 2 tane açık var diyorum bana açık yok diyor lowlevel herif

Son düzenleme:
zaten reportedIP deki güvenlik önleminin çözümünü paylaştım diğerinide kendiniz bulun adama 2 tane açık var diyorum bana açık yok diyor lowlevel herif
Tamam olabilir low high nolmuş kendince paylaşmış tartışma çıkarmadan şurada açık var çözümü diğer bi açık daha var de geç.

Tamam olabilir low high nolmuş kendince paylaşmış tartışma çıkarmadan şurada açık var çözümü diğer bi açık daha var de geç.
kendisi atarlı konuşmasa problem olmayacak zaten sistemdeki mantıksal hatadan bahsediyorum değiştirilebilecek bana offlineshop diyo inject diyo bişeyler diyor bu mantıkla bakarsa hiç sistem eklenmemesi gerek kaynağa videoda yapılması gerekenleri konudada güvenlik açıklarını paylaştım videoyu izleyin bu şekilde güncelleyin sistemi tavsiyemdir

Geri