npclere tıklayınca quest penceresi açılmıyor.

• Konuyu açan Konuyu açan eldem07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 127
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

eldem07

Premium Üye
Premium Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
potları itemleri hiç birşey çalışmıyor

You cannot use this item if you're usinq quests

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Quest ile işlemin bitmiş görünmüyor. Ondan alınmış bir önlem o. Questte problem var skill group questini başka bir yerden al okut

elinizde mevcut mu hocam

İçinde 4 Farklı Group guestlerı var 1-99 İçindir 65-250 Direk
Skıllerı P Verme Vardı Atmak İstemedım Çünkü Sizin Projenız 1-99 Bunları Deneyın Hocam

Öncelik Olarak Skill_Group.lua Okutun Sonrası İse

Bir Sorun Yoksa Digerlerını Okutabilirsiniz Bazı Fileslerde Resetleme Sorunu Olabılır Diye Düşünerek Resetleme questide İçine Koydum

Ne Olur Ne Olmaz

kontrol ettim hocam sadece öğretmenler değil demirci yaşlı kadın ışınlanma yüzüğü gibi questte bağlı olan herşey çalışmamakta eklediğim sistemler üzerinde bakıyorum

kontrol ettim hocam sadece öğretmenler değil demirci yaşlı kadın ışınlanma yüzüğü gibi questte bağlı olan herşey çalışmamakta eklediğim sistemler üzerinde bakıyorum
Daha önce çalışıyordu şuan mı çalışmamakta hocam

aynen hocam 2 yedek geri aldım şuanda sorun yok çalışmakta eklediğim sistem biyolog sistemi
Ekleme yaparken bir yeri karıştırmış olabilirsiniz hocam tekrar temiz dikkatli ekleyip denerseniz çözülecektir iyi çalışmalar

game.py:
Genişlet Daralt Kopyala
def OpenQuestWindow(self, skin, idx):
        self.interface.OpenQuestWindow(skin, idx)

event sistemi eklediğim zaman bu kodu kapatmıştım araştırma sonucu kodu açtıktan sonra quest açılmama sorunu çözülmüştür.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri