Öneri Npcden Oyun süresi ile item alma sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan balac69
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 38
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

balac69

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar npcden normal oyun süresi ile item alma sistemini yazdım sistem sorunsuz calısıyor fakat şöyle birşey var tıkandıgım yer burası oldugu icin size sorup fikir alıp ondan sonra sisteme onuda entegre etmek istiyorum
Oyuncu oyunda durup süreyi doldurdu npcden geldi itemi sınırsız bi sekilde alabiliyor süreyi doldurdugu icin bu süre örnek vermek gerekirse 20 gün bende bunun önüne gecmek icin stok felan filan getirmek istedim ama sacma geldi daha farklı ne yapılabilir bu sistemde
1787652451208.webp

bendede var o sistem env de sayaç da var oyunda kaldığı her 60 saniye yani 1 dk da +1 olarak sayaçta artıyor
ve npc de istenilen örn 50 dk item olarak onu alıyor düşüyor hem env den hem mysql daki tablosundan anlık olarak eğer yoksada süre almıyor

bendede var o sistem env de sayaç da var oyunda kaldığı her 60 saniye yani 1 dk da +1 olarak sayaçta artıyor
ve npc de istenilen örn 50 dk item olarak onu alıyor düşüyor hem env den hem mysql daki tablosundan anlık olarak eğer yoksada süre almıyor
videosu varsa sistemin atar msn özelden bi bakayım tam olarak yazdıgından birşey anlayamadım

videosu varsa sistemin atar msn özelden bi bakayım tam olarak yazdıgından birşey anlayamadım
1787652711079.webp

örnek env de sayaç npc de sistem.
player oyunda durduğu her 1 dk da süresi artıyor bu mysqldada anlık artıyor env sayacındada 950 951 952 dk örnek
npc den kaç dkysa item alıyor env ve mysqldan anlık düşüyor

Geri