Soru Normal Martysama Ve Martsama lengendy4 Farkları

Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Proje Hakkında

İki farklı files yapısı elimde mevcut:

1. Martysama Legendy v4 tabanlı files

BSD 13.1

Python 3.7

Visual Studio 2019 / 2022 ile uyumlu

Güncel sistem ve altyapı fixleri yapılmış

2. Klasik Martysama 5.6 (sade versiyon)

BSD 9.2

Python 2.7

Visual Studio 2013 ile derleniyor

Eski altyapı, sade sistem içeriği

Daha önce mainline tabanlı Martysama çalışmaları da yaptım. Fakat şu anda sanal makine üzerinde çalışacağım için her iki filesi aynı anda yüklü tutmak yerine, sadece biriyle devam edip portları ona göre açmak istiyorum.

Bu noktada özellikle şu soruların cevabını arıyorum:

Legendy v4 fixli versiyon mu daha avantajlı olur?

Yoksa sade ve temel Martysama 5.6 yapısı mı daha stabil ve esnek?

Yapay zeka destekli analizlerde net bir sonuç alamadığım için, bu konuda deneyimli kişilerin görüşünü almak istedim.

Legendy v4 turkmmo ve diğer forumlardaki fixlerin de çoğunu içeriyor, aura sisteminde bir ufak problem vardı diye hatırlıyorum. Marty 5.8 varken bence bunlara yönelmek garip geliyor.

Legendy v4 turkmmo ve diğer forumlardaki fixlerin de çoğunu içeriyor, aura sisteminde bir ufak problem vardı diye hatırlıyorum. Marty 5.8 varken bence bunlara yönelmek garip geliyor.
Bunlar benim bitmis olan projelerim oldugu icin suan henuz extern guncelemeleri dahil etmedim onemli olan 5.8 olması degil hocam kodlar ve temeller saglamsa zaten saglam duvar yıkılmaz bir filesime extern güncelmesi yapmıstım bu fileslerde biten calısmalarım oldugu icin nasip oldugu zaman vds acmayı planlıyıp biten projelerimi dahil etmek istedim aura sistemi benim projemde icermedigi icin kodları temeli sildim bu nedenle projelerim zaten 65 250 uzerinde yurutuluyor

Bunlar benim bitmis olan projelerim oldugu icin suan henuz extern guncelemeleri dahil etmedim onemli olan 5.8 olması degil hocam kodlar ve temeller saglamsa zaten saglam duvar yıkılmaz bir filesime extern güncelmesi yapmıstım bu fileslerde biten calısmalarım oldugu icin nasip oldugu zaman vds acmayı planlıyıp biten projelerimi dahil etmek istedim aura sistemi benim projemde icermedigi icin kodları temeli sildim bu nedenle projelerim zaten 65 250 uzerinde yurutuluyor
bana kalsa reizo ve hard olanlar en sağlam olanlar zaten simya bile yok geliştirmek isteyen birisi sade arıyosa tercihini bu dosyalardan yana kullanabilir ama illa yabancı kullanmıyacam ama tanıdık olsun derse de hazejin gelişmiş altyapı filesini kullanabilir kim bu devirde legendy v4 kullanıyo kullanan da localde zevkine sistem eklemek için kullanır oyun açılmaz demiyorum ama açan da wslik açar geviş getirir ciddi düşünmezsin yani o dosyayla

bana kalsa reizo ve hard olanlar en sağlam olanlar zaten simya bile yok geliştirmek isteyen birisi sade arıyosa tercihini bu dosyalardan yana kullanabilir ama illa yabancı kullanmıyacam ama tanıdık olsun derse de hazejin gelişmiş altyapı filesini kullanabilir kim bu devirde legendy v4 kullanıyo kullanan da localde zevkine sistem eklemek için kullanır oyun açılmaz demiyorum ama açan da wslik açar geviş getirir ciddi düşünmezsin yani o dosyayla
Peki martzaman normal versiyonla legenth4 aynı ozelligi tasımıyormu bu nedenle gorus tercihiniz siz olsanız legenth4 mü yoksa normal versiyonmi tercihiniz olur mainline ws martzama gibi dusunun

Peki martzaman normal versiyonla legenth4 aynı ozelligi tasımıyormu bu nedenle gorus tercihiniz siz olsanız legenth4 mü yoksa normal versiyonmi tercihiniz olur mainline ws martzama gibi dusunun
marty veya legendy kullanmazdım mainline da aynı şekilde adaletin paylaşmış olduğu server files hem güncellik açısından uygun hem de bir şeyler geliştirmek için ama illa kullanacak olsaydım owsapın dosyaları kullanırdım veya sparkymt2 dosyalarını tabi tc shopu kaldırırdım ama mainline ile oyun açılmaz gibi bir algı oluşmasın :D

marty veya legendy kullanmazdım mainline da aynı şekilde adaletin paylaşmış olduğu server files hem güncellik açısından uygun hem de bir şeyler geliştirmek için ama illa kullanacak olsaydım owsapın dosyaları kullanırdım veya sparkymt2 dosyalarını tabi tc shopu kaldırırdım ama mainline ile oyun açılmaz gibi bir algı oluşmasın :D
Ya zaten mainline ve martzama biten projelerim mevcut ben vds uzerinde kurulum yapacagım icin tek birine odaklanmak istiyorum acıklık acısında ondan oturu yapay zeka bizi az cok sevindirdi sen ise maf ettin knk ortalıgı 😂

Ya zaten mainline ve martzama biten projelerim mevcut ben vds uzerinde kurulum yapacagım icin tek birine odaklanmak istiyorum acıklık acısında ondan oturu yapay zeka bizi az cok sevindirdi sen ise maf ettin knk ortalıgı 😂
açıklık yok knk her yerde kaos var ben de isterim her dosyayı kullanayım o dosyalarla ben de sw açayım ama olmuyo işte biliyorum ki patlayınca disko salonunu aratmıyo ve her gün kaynaklarımız ve mevcut standartlarımız buz gibi eriyor sonra desinler sen daha penguen güdemeng bizim şuyumuz var buyumuz var bunları tercih ediyosak eskiden tercih ettiklerimiz neydi knk bizi buraya getiren kaosun kendisi değil de ne söylesene herkes kaos istiyo bizde bitter istiyoz sade olsun maksat o zaten eskiden ne güzel g++ da takılırdık spagetti kod yazıp çalıştırıp akşamında bira fıstık yapardık şimdi clang var bir sürü şey var modern yapıya uyum sağlamak var var oğlu var onu yapmak zorundasın bunu yapmak zorundasın zaten geçen gün plajda otururken ayağa bi kalktım anaaa bacağım yok sonra farkettim zamanla yerine teleport olmuş meğersem ona bile güncelleme gelmiş

Haklısın hacı abe akıl akıldan üstündür bakalım gidisat neyi gösteriyor elbet bir yolu bulunur güzel yorumun ve bilgi verdigin icin tesekur ederim vakitini ayırdıgından dolayı

Geri