Yardım Nesne market problemi

• Konuyu açan Konuyu açan ceset420
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 67
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ceset420

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar dostlar size bi sorum var başına gelen oldu mu daha önce öğrenmek istiyorum,

Herhangi bi ne sysrr nede log veriyor fakat oyun içi nesne market herhangi bişi satın ala bastığım anda client kapanıyor clienttede log vs vermiyor deliricem neyden kaynaklı bilmiyorum bulamadımda en son yapılan işlemler oyun içinde başlangıçta ön kayıt ödülü itemi yaptım bastığında lv rengin sarıya döndürüyor hem game hem client taraflı sol üstdeki iconları göster gizle sistemi ekledim vs paçaları eski haline getiriyorum, eski exeyle giriyorum her şekilde kapanıyor client.

Merhabalar,
Oyun içi nesne market eklediysen. İçersinde render target eklemeleri var. Sende muhtemelen olmadığı için yada orada kullanılan fonksiyon ve değişkenler sendeki render targete uymadığı için client direk crashleniyor.
Çözüm için 2 seçeneğin var.
1.si uiitemshop.py deki render targetle ilgili tüm satırları yorum satırına alabilirsin yada silebilirsin.
2.si volvoxun render targetinide filesine ekleyebilirsin.

Merhabalar,
Oyun içi nesne market eklediysen. İçersinde render target eklemeleri var. Sende muhtemelen olmadığı için yada orada kullanılan fonksiyon ve değişkenler sendeki render targete uymadığı için client direk crashleniyor.
1.si uiitemshop.py deki render targetle ilgili tüm satırları yorum satırına alabilirsin yada silebilirsin.
reis dediğin gibiyse syser vermesi gerekmezmi acaba clientin sysser basmasında bi problem olabilir mi?

oyuniçi nesne market webtenmi? yoksa eklentilimi yaptın?
Yok oyun içi reis hatta söyle söyliyim Barbaros un nesne marketi..
Merhabalar,
Teşekkür ederim eve gidince bakacağım hocam eksik olma
reis dediğin gibiyse syser vermesi gerekmezmi acaba clientin sysser basmasında bi problem olabilir mi?
client ve sourcem her türlü sysrr basıyor fakat bu problemde vermiyor o yüzden canım sıkıldı
Debug Mod ile deneyip çıktıyı inceler misin ya da buraya at beraber inceleyelim.
Çok mantıklı debug mode ile client hatasını çözebilirim onu düşünemedim saol adaş

Yok gariptir ki orada dediğim gibi bir olay varsa syser basmıyor. Direk crash veriyor. Debug modda renderTarget yok gibi bir hata veriyodu yanlış hatırlamıyosam. Debugda da vermesse dediğim gibi yap. Dosyada renderTarget diye aratırsan çıkar zaten.

Yok gariptir ki orada dediğim gibi bir olay varsa syser basmıyor. Direk crash veriyor. Debug modda renderTarget yok gibi bir hata veriyodu yanlış hatırlamıyosam. Debugda da vermesse dediğim gibi yap. Dosyada renderTarget diye aratırsan çıkar zaten.
Tamam kardeşim ilgin alakandan dolayı teşekkür ederim, birde bu metin2webpanel kullanıyorum ep satın ala basınca direk şifresiz giriş yapabilmesi için nesne market ep satın alma kısmına configden mi düzenlemem lazım panelde söyle bi ibare var oyundaki gf adresini bu şifreyle değiştir gibi bişi

IMG_7148.webp

Son düzenleme:
Tamam kardeşim ilgin alakandan dolayı teşekkür ederim, birde bu metin2webpanel kullanıyorum ep satın ala basınca direk şifresiz giriş yapabilmesi için nesne market ep satın alma kısmına configden mi düzenlemem lazım panelde söyle bi ibare var oyundaki gf adresini bu şifreyle değiştir gibi bişi

32009 eklentisini görüntüle
Bu farklı bir sorun. İstersen yeni bir konu açabilirsin. Ayrıca ben mt2 kaynak dosyalarında GF Sabit diye birşeye rastlamadım. Bu kaynakdan kastı sanırım senin kullandığın web paneli dosyaları. Tüm dosyalarda;
GF Sabit
GF_SABIT
GF_SABIT
GFSabit
GF
sabit
Bu tarz aramalar yaparak bir çözüme ulaşabilirsin. Diğer türlü metin2webpanelle iletişime geçip onlardan detaylı bilgi alman daha sağlıklı olacak.

Geri