Çözüldü Navicat giremiyorum

• Konuyu açan Konuyu açan mehmet07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 57
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

mehmet07

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Navicatte sebebini anlayamadığım şekilde login olamıyorum
Mariadb kurulu ve Service. Cnf dosyasında ki Bin adresi 127.0.0.1 olarak mevcutt ve bu şekildeyken giriş yapabiliyordum önceden sonra ne olduysa artık statip ip almıştım ve portları açmıştım onlarda ilgisi olamaz sanırım ve Filezilla da monster dosyasında ki bir mobun dosyasında değişiklik yaptım bununlada ilgisi olamaz diye düşünüyorum
Mariadb kurulum konularına göre bin adresi 127.0.0.1 olanı 0.0.0.0 olarak değiştirilmesini söyleniyor bende öyle yapınca evet Navicat girebiliyorum ama bu seferde tablolar yok command account player vs.
Ve bununda nedeni bence Filezilla da conf dosyasında ki chlere ait olan dosyaların config dosyalarında ki ip ler hep 127.0.0.1
Config dosyasının ve service cnf dosyasında ki bin adresi 0.0.0.0 olarak değiştirince Navicate girebildim son halinin resimleri paylaşıyorum ve böyleyken oyun açılmıyor bu arada kusura bakmayın derdimi anlatmaya çalıştım bir sayfa yazı oldu oku oku bitmez :)

Dosya Eklentileri

• IMG_20250412_070404.webp
    IMG_20250412_070404.webp
    813,7 KB · Gösterim: 29
  • IMG_20250412_070550.webp
    IMG_20250412_070550.webp
    1,8 MB · Gösterim: 18
Navicatte sebebini anlayamadığım şekilde login olamıyorum
Mariadb kurulu ve Service. Cnf dosyasında ki Bin adresi 127.0.0.1 olarak mevcutt ve bu şekildeyken giriş yapabiliyordum önceden sonra ne olduysa artık statip ip almıştım ve portları açmıştım onlarda ilgisi olamaz sanırım ve Filezilla da monster dosyasında ki bir mobun dosyasında değişiklik yaptım bununlada ilgisi olamaz diye düşünüyorum
Mariadb kurulum konularına göre bin adresi 127.0.0.1 olanı 0.0.0.0 olarak değiştirilmesini söyleniyor bende öyle yapınca evet Navicat girebiliyorum ama bu seferde tablolar yok command account player vs.
Ve bununda nedeni bence Filezilla da conf dosyasında ki chlere ait olan dosyaların config dosyalarında ki ip ler hep 127.0.0.1
Config dosyasının ve service cnf dosyasında ki bin adresi 0.0.0.0 olarak değiştirince Navicate girebildim son halinin resimleri paylaşıyorum ve böyleyken oyun açılmıyor bu arada kusura bakmayın derdimi anlatmaya çalıştım bir sayfa yazı oldu oku oku bitmez :)
home/game/sql içerisinde sh run.sh komutu var mı ? Tablolatın boş temiz hali olması lazım.

home/game/sql içerisinde sh run.sh komutu var mı ? Tablolatın boş temiz hali olması lazım.
Onu kontrol edeyim fakat dediğim gibi service cnf dosyası 127.0.0.1 iken çalışıyordu sonradan olduysa çalışmamaya başladı Navicat ve bende 0.0.0.0 yapınca ancak öyle login oldum ve tabloların da olmama sebebi bence resmini attım eğer gördüyseniz account sql command sql player sql 127.0.0.1 olarak tanımlı zaten attığım resimlere bakar mısınız ama niye 127.0.0.1 de açılmıyordu 0.0.0.0 da açılıyor ve tablolar doğal olarak çıkmıyor

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri