Nakama Companion

• Konuyu açan Konuyu açan isthambul1453
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 209

isthambul1453

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0

iş başında core yedik iyimi

Dosya Eklentileri

• 1777733761152.webp
    1777733761152.webp
    82,1 KB · Gösterim: 51
Son düzenleme:
saldırı yapıyor mu bitane serverde görmüştüm farm atıyordu bu ondan mı :)
saldırı yapamıyor :D yapınca core veriyor zxcasdjhas onu çözersem büyük ihtimalle o da olucak ama pazar açmalı ve düello atmalı ve kafasına göre saldırmalı bunlara bakacam daha bunlarda okey olursa paylaşıcam direk

saldırı yapamıyor :D yapınca core veriyor zxcasdjhas onu çözersem büyük ihtimalle o da olucak ama pazar açmalı ve düello atmalı ve kafasına göre saldırmalı bunlara bakacam daha bunlarda okey olursa paylaşıcam direk
Anka2 fileste bot oyuncular kendi kendine savaşıyordu (farklı bayraklar ) ordaki kod bloguna bakabilirsin belki işine yarayabilir :)

Knk bildiğim kadarıyla Türksün. Niye her sistemin yabancı dilde. 😂😂
Anka2 fileste bot oyuncular kendi kendine savaşıyordu (farklı bayraklar ) ordaki kod bloguna bakabilirsin belki işine yarayabilir :)
Anka2 deki botlar piyasadakilerden daha gelişmiş. Ayrıca c++ taraflı yazılmış. Katkısı çok olur. Bende tavsiye ederim. İnceleyebilirsin.

Knk bildiğim kadarıyla türksün. Niye her sistemin yabancı dilde. 😂😂

Anka2 deki botlar piyasadakilerden daha gelişmiş. Ayrıca c++ taraflı yazılmış. Katkısı çok olur. Bende tavsiye ederim. İnceleyebilirsin.
filesle aramda daha çok elektriklenme gibi bir şey :D ben filesi seçmiyorum files beni seçiyor zaxgjsagkdghasd

öylede denebilir :ROFLMAO: kendimi şu polaklar gibi hissediyorum özgüven patlaması oluyo ama core yiyince o özgüvenin %50 si çöpe gidiyo zjhlxfgjhlasdgjhlasjldgh

Geri