- Ticaret Puanı
- 0
saldırı yapamıyorsaldırı yapıyor mu bitane serverde görmüştüm farm atıyordu bu ondan mı![]()
yapınca core veriyor zxcasdjhas onu çözersem büyük ihtimalle o da olucak ama pazar açmalı ve düello atmalı ve kafasına göre saldırmalı bunlara bakacam daha bunlarda okey olursa paylaşıcam direkAnka2 fileste bot oyuncular kendi kendine savaşıyordu (farklı bayraklar ) ordaki kod bloguna bakabilirsin belki işine yarayabilirsaldırı yapamıyoryapınca core veriyor zxcasdjhas onu çözersem büyük ihtimalle o da olucak ama pazar açmalı ve düello atmalı ve kafasına göre saldırmalı bunlara bakacam daha bunlarda okey olursa paylaşıcam direk

anka2 indirmiştim büyük ihtimalle faydasını görücem bir bakayımAnka2 fileste bot oyuncular kendi kendine savaşıyordu (farklı bayraklar ) ordaki kod bloguna bakabilirsin belki işine yarayabilir![]()
Knk bildiğim kadarıyla Türksün. Niye her sistemin yabancı dilde.saldırı yapamıyoryapınca core veriyor zxcasdjhas onu çözersem büyük ihtimalle o da olucak ama pazar açmalı ve düello atmalı ve kafasına göre saldırmalı bunlara bakacam daha bunlarda okey olursa paylaşıcam direk

Anka2 deki botlar piyasadakilerden daha gelişmiş. Ayrıca c++ taraflı yazılmış. Katkısı çok olur. Bende tavsiye ederim. İnceleyebilirsin.Anka2 fileste bot oyuncular kendi kendine savaşıyordu (farklı bayraklar ) ordaki kod bloguna bakabilirsin belki işine yarayabilir![]()
filesle aramda daha çok elektriklenme gibi bir şeyKnk bildiğim kadarıyla türksün. Niye her sistemin yabancı dilde.
Anka2 deki botlar piyasadakilerden daha gelişmiş. Ayrıca c++ taraflı yazılmış. Katkısı çok olur. Bende tavsiye ederim. İnceleyebilirsin.
ben filesi seçmiyorum files beni seçiyor zaxgjsagkdghasdDaha çok bağlıyomu napıyo, daha çok hırsamı geliyon.filesle aramda daha çok elektriklenme gibi bir şeyben filesi seçmiyorum files beni seçiyor zaxgjsagkdghasd

kendimi şu polaklar gibi hissediyorum özgüven patlaması oluyo ama core yiyince o özgüvenin %50 si çöpe gidiyo zjhlxfgjhlasdgjhlasjldghDaha çok bağlıyomu napıyo, daha çok hırsamı geliyon.

aynı kalsaydım sıkıcı olurdu hem değişiklik lazımdeğişik arkadaşlarımızdan yine bu arkadaş
geçen konusu vardı kaslı maslı erkek flan diye![]()
![]()
![]()