Yardım mt2 tek kat zindan ekledim tıklayınca gitmiyor

• Konuyu açan Konuyu açan Ayaz22
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 229
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Ayaz22

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
sa arkadaşlar tek kat namere ekledim npc ye tıklıyorum ışınla diyorum fakat ışınlamıyor nedir sebebi

Harita bulunmuyor olabilir, belirtilen index, x & y koordinatları hata olabilir. Eksik bir quest triggeri varsa gene bu durum yaşanabilir.

Dosya Eklentileri

• 1111.webp
    1111.webp
    55,1 KB · Gösterim: 26
Özelden de dönüş yapmıştım buraya da yazayım.

Configlerle alakalıdır. Npcnin bulunduğu harita ile gidilecek olan harita aynı config içinde İndex kodu bulunmuyordur.

Son düzenleme:
Merhaba,
Nemere ve Razador odaları genelde bazı files ve altyapılarda bulunmuyor. Mesela razu v5le uğraşurken nemerenin çoğu odası olmasına rağmen nemere odasına giremiyodum. Mapı tekrar ekledim çözüldü.

Birde questi okuturken okunuyomu kontrol et. Object kısmından ya da herhangi bir quest fonksiyon hatası veriyomu onları kontrol et.

Merhaba,
Nemere ve Razador odaları genelde bazı files ve altyapılarda bulunmuyor. Mesela razu v5le uğraşurken nemerenin çoğu odası olmasına rağmen nemere odasına giremiyodum. Mapı tekrar ekledim çözüldü.

Birde questi okuturken okunuyomu kontrol et. Object kısmından ya da herhangi bir quest fonksiyon hatası veriyomu onları kontrol et.
Evet dediğin gibi namere ve razadör bu fileste kullanılmıyor ben sadece şeytan kulesi barones ve sürgünmarası mavi ejdere bireysel tek kat zindan yapmaya çalışıyorum
Şeytan kulesinin tek kat zindan questi buluyorum okutuyorum okuyor start veriyor ama npc ye tıklıyorum deva et diyorum ışınlanmıyor

Geri