İstek model konusunda fikir ihtiyaçı

• Konuyu açan Konuyu açan ahmet80
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 104
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

ahmet80

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba aşagıdaki şekillerde veya benzeri şekillerde metin2 oynu için pazar görünümleri arıyorum. ve fikirleri metin2 de şu pazar görünümü olsa iyi olur veya şu şekilde olabilir diyeceğiniz. bir görünüm var mı ? yani siz hayal edin veya google amcadan görseli bulup bana gönderin bende fikir ediniyim. mesela bir çok çevrimdışı pazarlar var bu pazarların görünümünden bahsediyorum sizce metin2 ye nasıl bir magaza görünümü gelmeli ? veyada bu tarz model satan yerlerin linkide olur amaç fikir edinmektir.

Dosya Eklentileri

• shop.webp
    shop.webp
    10,8 KB · Gösterim: 9
Ben zamanında seçkin kişiler için yani yayıncı, reklamcı vb. kişiler için uygun olabileceğini düşündüğüm pazar modelleri üretmiştim.

Ben zamanında seçkin kişiler için yani yayıncı, reklamcı vb. kişiler için uygun olabileceğini düşündüğüm pazar modelleri üretmiştim.

güzel begendim. bahsettiğim seyler tam olarak bunun gibi şeyler.. eger hayla satışta ise linklerini gönderir misin bir bakıyım satın alacagımdan degil detaylı daha yakın görebilmek adına başarılı buldum. Sitene göz atmıştım aslında fakat göremedim ben bunları

güzel begendim. bahsettiğim seyler tam olarak bunun gibi şeyler.. eger hayla satışta ise linklerini gönderir misin bir bakıyım satın alacagımdan degil detaylı daha yakın görebilmek adına başarılı buldum. Sitene göz atmıştım aslında fakat göremedim ben bunları
Talep doğrultusunda farklı tasarımlar da üretebilirim. Talep olmadığı için o kadarıyla sınırlı kaldı maalesef.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

bu tarz diğer oyunlardaki pazar modelleri alınabilir knightta pazar modelleri var oradan çekilebilir mesela farklılık olur.

bu tarz diğer oyunlardaki pazar modelleri alınabilir knightta pazar modelleri var oradan çekilebilir mesela farklılık olur.
görseli filan varsa paylaşır mısın ?
knightta pazar modelleri dedigin hangisi ise bilmiyorum. birkaç örnek.

Talep doğrultusunda farklı tasarımlar da üretebilirim. Talep olmadığı için o kadarıyla sınırlı kaldı maalesef.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
güzel fakat fiyat bilgisini net göremedim. fiyata tıklayınca. satın aldıgımız ürünü fbx ile vermezsin demi ? verir misin ?

güzel fakat fiyat bilgisini net göremedim. fiyata tıklayınca. satın aldıgımız ürünü fbx ile vermezsin demi ? verir misin ?
Tanesi 500 TL ve fbx vermiyorum. Metin2'ye uyarlı bir şekilde hatta anlatımlı bir şekilde teslim ediyorum. Hepsini alırsan indirim uygulamaktayım.

görseli filan varsa paylaşır mısın ?
knightta pazar modelleri dedigin hangisi ise bilmiyorum. birkaç örnek.

Knight örneği bu tamamen kişiselleştirme sana kalmış

1756210098438.webp

Bunlardan hiç satın alan oldu mu ? Birde Ücretini fazldan ödendiği takdir anlaşıp modeli kaldırma yapıyor musun ? mesela adam x modelini satın alır ek ücret öder sen artık daha o modeli satmazsın. yayından kaldırırsın böyle seyler yapıyon mu ?

Bunlardan hiç satın alan oldu mu ? Birde Ücretini fazldan ödendiği takdir anlaşıp modeli kaldırma yapıyor musun ? mesela adam x modelini satın alır ek ücret öder sen artık daha o modeli satmazsın. yayından kaldırırsın böyle seyler yapıyon mu ?
Henüz kimse satın almadı. O şekilde bir şey yapamam maalesef. Yalnızca üretim yapılmadan önce talep edilirse yapıyorum. Siteye koyduğum ürünler için uygulayamam.

Geri