Mobil Metin2 Clientimi Yapıyorum - Yorumlar/Fikirleriniz

cao

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Mobil için sistemi anladım, ve bende yola koyuldum. Yaklaşık 15 günde mobil için gereksinimleri hemen hemen tamamladım.

Fakat oyunu çok detaylı bilmiyorum, ben sadece geliştirici kısmını hobi olarak yapıyorum.

Buton dizilimi özelleştirilmesi vs yapıldı.
Şuan kalan işlerim ufak bir loader ile dosyaların tamamını sunucudan indirtmek olacak. Uygulama şişmez ve kaliteli olur.

Dediğim gibi daha önce hiç sunucu kurmadım. Ama mobil sistemi artık hemen hemen bütün clientlere entegre edebilirim galiba.

Sağlam bir files ve kurulum yapmam gerekiyor. İşin özü oyunu pek bilmiyorum ama geliştirmesini yapabilirim anlamında. Yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler saygılar.

Dosya Eklentileri

• be387325-c771-4df0-9126-bac5c291e356.webp
    be387325-c771-4df0-9126-bac5c291e356.webp
    105,4 KB · Gösterim: 113
Benzer bir oyun mobil açtı yakın dönemde, telefon ısınması, orta halli telefonlarda kasma vs vardı. Bu tarz problemlerle karşılaştınız mı?

Benzer bir oyun mobil açtı yakın dönemde, telefon ısınması, orta halli telefonlarda kasma vs vardı. Bu tarz problemlerle karşılaştınız mı?
Biliyorum o oyunu, esasen mantık aynı olduğu için her ne kadar ısınmayı çözdük desede işin özü değişmediği için mutlaka benzer sorunlar olur. Bu oyun bilgisayar işlemcisi, soğutucusu ve ekran kartı olduğu varsayılarak yapıldığı için mobile sıkıştırınca gariban telefonu kasıyor. Ben henüz mobilde test etmedim. Emulatörde işleniyor ama kasma yok. ( metin taşları kastırıyor :) )

Biliyorum o oyunu, esasen mantık aynı olduğu için her ne kadar ısınmayı çözdük desede işin özü değişmediği için mutlaka benzer sorunlar olur. Bu oyun bilgisayar işlemcisi, soğutucusu ve ekran kartı olduğu varsayılarak yapıldığı için mobile sıkıştırınca gariban telefonu kasıyor. Ben henüz mobilde test etmedim. Emulatörde işleniyor ama kasma yok. ( metin taşları kastırıyor :) )
Kesinlikle katılıyorum extra optimizasyon istiyor tabi çizimler vs, batch sistemi, gpu skinning vs daha iyi hal alablir, başarılar dilerim

Geri