Mob Drop İtem V2 - Owsap v6.2.6 SF

1750257982174.webp

sunucu tarafında bu syserri alan oldumu

yanında bazı kodları da sökmek gerekiyor paylaşılan haliyle kullanılmıyor ama yine de teşekkürler biraz daha bir şeyler söküp tamamlayacağım.​

0621_215420.webp

yanında bazı kodları da sökmek gerekiyor paylaşılan haliyle kullanılmıyor ama yine de teşekkürler biraz daha bir şeyler söküp tamamlayacağım.​

24176 eklentisini görüntüle
Daha önceki mesajlarımda söylediğim gibi sistemi denemedim. Mantıklı şekilde söktüm. Element dışında eksik olacağını düşünmüyorum. Yinede bilgilendirme için teşekkürler. En kısa zamanda deneyip eksikler varsa tamamlarım.

Daha önceki mesajlarımda söylediğim gibi sistemi denemedim. Mantıklı şekilde söktüm. Element dışında eksik olacağını düşünmüyorum. Yinede bilgilendirme için teşekkürler. En kısa zamanda deneyip eksikler varsa tamamlarım.
en az 4 sistem saydım :D ayrıca definesiz kodlar da var bence sen bi deneyiver :D

Conform condiției impuse de proprietarul conținutului: Trebuie să vă plasați conținutul pentru al vizualiza aici

Conform condiției impuse de proprietarul conținutului: Trebuie să vă plasați conținutul pentru al vizualiza aici
Kimse seni anlamak için çeviri kullanmak zorunda değil. İngilizce bile kullanmaya tenezzül etmemiş 🤣

Yönetim tüzüğünde diyor ki:

MMO Tutkunları Türkçe içerik yayınlayan bir sitedir. Ortak lisan olan Türkçenin kullanılması
gerekmektedir. Bu yüzden başta yönetim ekibi olmak üzere girilen her türlü içerikte temel yazım
kurallarına uyulması zorunludur. MMO Tutkunları'nda yabancı dil kullanma şartları yönetim
ekibi tarafından belirlenen şartlara bağlıdır.

Kimse seni anlamak için çeviri kullanmak zorunda değil. İngilizce bile kullanmaya tenezzül etmemiş 🤣

Yönetim tüzüğünde diyor ki:

MMO Tutkunları Türkçe içerik yayınlayan bir sitedir. Ortak lisan olan Türkçenin kullanılması
gerekmektedir. Bu yüzden başta yönetim ekibi olmak üzere girilen her türlü içerikte temel yazım
kurallarına uyulması zorunludur. MMO Tutkunları'nda yabancı dil kullanma şartları yönetim
ekibi tarafından belirlenen şartlara bağlıdır.
Hocam elbette Türkçe kullanması gerek. Ancak Türkçe bilmediğini varsayıyorum, dolayısıyla kurallarıda okumadı. Zaten okumuş olsa öyle yazardı. Biraz anlayışlı olmakta fayda var.

Herkese merhaba,
Sistem bizzat sökümü bana ait. Açıkçası test edebileceğim elimde bir files yoktu aldığınız hataları konu altında eklerseniz çözeriz.

İyi Kullanımlar.

Not: Sistemde element sistemi tanımlı ENABLE_ELEMENT_ADD ile ilgili hata alırsanız. Tüm her yerde ENABLE_ELEMENT_ADD le ilgili olan yerleri ister kapatın ister silin. Ya da o sistemi de ekleyin. Zaman bulursam yakın zamanda onu da paylaşırım. Ha birde unutmadan aşağıda resimde gördüğünüz gibi İngilizce, artık Türkçeleştirmesi de size ait. 😂

23969 eklentisini görüntüle

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

Biliyorum for ya da alıntı vermeden diğer forumlar da da paylaşılacak ama neyse önemli değil. Şuraya tarih bırakayım da ilk paylaşılan olduğu anlaşılsın. 😂
( 13 Haziran 2025 - 22:50 )
ty

Geri