Mob Drop İtem V2 - Owsap v6.2.6 SF

YunusEmreOfficial

yedmedya.com
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
2
Herkese merhaba,
Sistem bizzat sökümü bana ait. Açıkçası test edebileceğim elimde bir files yoktu aldığınız hataları konu altında eklerseniz çözeriz.

İyi Kullanımlar.

Not: Sistemde element sistemi tanımlı ENABLE_ELEMENT_ADD ile ilgili hata alırsanız. Tüm her yerde ENABLE_ELEMENT_ADD le ilgili olan yerleri ister kapatın ister silin. Ya da o sistemi de ekleyin. Zaman bulursam yakın zamanda onu da paylaşırım. Ha birde unutmadan aşağıda resimde gördüğünüz gibi İngilizce, artık Türkçeleştirmesi de size ait. 😂

1749844030439.webp

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Biliyorum for ya da alıntı vermeden diğer forumlar da da paylaşılacak ama neyse önemli değil. Şuraya tarih bırakayım da ilk paylaşılan olduğu anlaşılsın. 😂
( 13 Haziran 2025 - 22:50 )

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Sistem bizzat sökümü bana ait. Açıkçası test edebileceğim elimde bir files yoktu aldığınız hataları konu altında eklerseniz çözeriz.

İyi Kullanımlar.

Not: Sistemde element sistemi tanımlı ENABLE_ELEMENT_ADD ile ilgili hata alırsanız. Tüm her yerde ENABLE_ELEMENT_ADD le ilgili olan yerleri ister kapatın ister silin. Ya da o sistemi de ekleyin. Zaman bulursam yakın zamanda onu da paylaşırım. Ha birde unutmadan aşağıda resimde gördüğünüz gibi İngilizce, artık Türkçeleştirmesi de size ait. 😂

23969 eklentisini görüntüle

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

Biliyorum for ya da alıntı vermeden diğer forumlar da da paylaşılacak ama neyse önemli değil. Şuraya tarih bırakayım da ilk paylaşılan olduğu anlaşılsın. 😂
İşte feraset işte adam gibi adam 😁😁

bu 3 dosyada hata alanlar karşılaştırıp bakabilir

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Alacakları tek hata element defineleri knk diğerlerinden hata almazlar. Yinede katkı için teşekkür ederim.

İşte feraset işte adam gibi adam 😁😁
Güle güle kullan canım. 🥰

Herkese merhaba,

İyi Kullanımlar.

23969 eklentisini görüntüle

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

pack tarafını eklerken niye paylaştın ki o kadar sökmüştüm :d Eline sağlık cano

Bütün gün çalışıyorum ama sonunda sonuçları görüyorum.
Kanıt olması çok iyi oldu. Bu zamana kadar paylaştığım tüm konu ve sistemleri deneyerek paylaşıyodum. İlk defa bu sistemi deneyememiştim. Hep aklımdaydı. Sorunsuz olarak çalışıyor demekki. Bu çok güzel oldu. Güle güle kullanın.

Kanıt olması çok iyi oldu. Bu zamana kadar paylaştığım tüm konu ve sistemleri deneyerek paylaşıyodum. İlk defa bu sistemi deneyememiştim. Hep aklımdaydı. Sorunsuz olarak çalışıyor demekki. Bu çok güzel oldu. Güle güle kullanın.
Zor kısım oyundu. ELEMENTAL_ADD'yi owsap 5.0.35'ten yüklemiş olmama rağmen, tek fark üç elemental direnç eklemesiydi: Karanlık, Buz ve Toprak. Forumda bulunan 6.2 dosyalarına güvenmek zorunda kaldım.

Zor kısım oyundu. ELEMENTAL_ADD'yi owsap 5.0.35'ten yüklemiş olmama rağmen, tek fark üç elemental direnç eklemesiydi: Karanlık, Buz ve Toprak. Forumda bulunan 6.2 dosyalarına güvenmek zorunda kaldım.
Altta bıraktığım alıntıda zaten bundan bahsetmiştim. Ya o kodları pasif hale getirin ya da sistemini ekleyin diye.

Not: Sistemde element sistemi tanımlı ENABLE_ELEMENT_ADD ile ilgili hata alırsanız. Tüm her yerde ENABLE_ELEMENT_ADD le ilgili olan yerleri ister kapatın ister silin. Ya da o sistemi de ekleyin.

Geri