Duyuru MMT Rank Yarışması Sonucu

LikapaTR

I LIKE TO BAN
Admin
Geliştirici
Mesaj
588
Çözümler
3
Beğeni
735
Puan
814
Ticaret Puanı
0
Merhaba sevgili mmotutkunlari üyeleri ;

9 Ekim 2020 tarihli MMT Rank Yarışması adlı duyuruyla birlikte forumumuzda yeni ranklar kullanmak istediğimizi sizlerle paylaşmıştık. Bu hususta düzenlediğimiz yarışmaya katılan üyelerimize teşekkür ederim ve temennim önümüzdeki süreçte organize edilecek forum içi etkinliklerde kendilerini tekrar görmektir. Elbette bizde isterdik katılan herkese ödül vermeyi fakat her yarışmada olduğu gibi MMT Rank Yarışması'nın da bir kazananı elbette ki oldu. Öncelikle kendisine düzenlemiş olduğumuz etkinliğe katıldığı için teşekkür , kazandığı için tebrik ederim.

MMT Rank Yarışması'nın Kazananı

@Trashy

Well Done Reaction GIF by Aardman Animations




Kazanan Rank Tasarımı:


Diğer Katılımcıların Tasarımları


 
Yarışma baya güzeldi gönül isterdi ki daha fazla katılımcı olsun ozaman daha rekabetli olurdu :)
Son olarak @Trashy tebrik ederim :You_Rock_Emoticon::loveya:
 
Ben şimdiye kadar neden yorum atmamışım :D
Neyse bende birkaç kelam etmek istiyorum bu konuda. 9 gün sonra sitemiz 9. yaşına girecek ve ilk defa site genelinde bir etkinlik oluşturduk. Bu karar tamamen üyelerimizin daha iyi kaynaşabileceği, siteye katkıda bulunacağı ve çeşitli tasarımları görebilmemiz içindi. Yarışmaya 7-8 kişi katılır diye düşünüyordum ancak yarışma süresini kısa tuttuğumuz için midir bilemem ancak katılım fazla olmadı. Gönlüm katılımın fazla olmasıydı :(

Öncelikle katılan tüm dostlarımızın bilmesini istediğim şeyler var. Her birinize sunduğunuz tasarımlar için çok teşekkür ederiz. Bu tasarımlar sitemizin geçmiş zamanlarını süsleyen güzel anılar olacaktır. Belki önümüzdeki senelerde dönüp baktığımızda vay be ne güzel günlerdi diyebileceğiz. Burada amaç insanları yarıştırmak değildi. Sadece site içinde etkinlik sağlamaktı.
Fakat günün sonunda yarışmaya katılmayan yönetim ekibinden oluşan konsey tarafından her tasarım en ince ayrıntısına kadar incelendi sitemizde nasıl duracağı kontrol edildi ve ona göre kararlar verildi. Her tasarımın kendine has özelliği ve güzel yanı olduğunu belirtmek istiyorum. Ancak önceliğimiz sitemizin mevcut tasarımıyla uyumlu olan ve küçük boyutlarda da net gözükecek tasarımlardı. Tasarımları değerlendirerek bu öncellikleri dikkate aldık.

Yarışma bitti ancak yetiştiremeyenler olursa kendi yaptığı tasarımları da sunabilirler.

Forum siteleri sadece soru sormak amacıyla kurulmadı. İnsanların sosyalleşebilmesi, yetkinliği olduğu alanda içerik üretebilmesi ve sözlük siteleri gibi belirli konular hakkında konuşulması amacını da taşımaktadır. Bu yüzden bu tarz etkinliklerin sitemiz ve üyelerimiz için faydalı olacağını düşünüyorum.
Eğer sitemizde benzer etkinliklerin olmasını istiyorsanız Şikayet, İstek ve Öneri Odası bu bölüme öneri konusu oluşturabilirsiniz.
 
Geri
Üst