yardımlarınız için teşekkürlerDosyaların el değmemiş hâli libserverkey hatası vermeden derleniyor. Siz doğru ve tam kaldıramamışsınız. Premium üye forumunda benim 18 tane ölü sistem kaldırma rehberim var. Sizin için önemliyse bir düşünebilirsiniz.
yardımlarınız için teşekkürlerDosyaların el değmemiş hâli libserverkey hatası vermeden derleniyor. Siz doğru ve tam kaldıramamışsınız. Premium üye forumunda benim 18 tane ölü sistem kaldırma rehberim var. Sizin için önemliyse bir düşünebilirsiniz.
İlginç dosyalara hiç dokunmadan sadece build derseniz hatasız bitiyor derleme. Belki sizin visual studio sürümünüz güncel değildir. Aklıma başka bir şey gelmedi.Dosyaları geçen hafta bu konudan indirmiştim ve hiç uğraşma imkanım olmadı ve incelediğimde libserverkey yarım yamalak silinmiş şimdi tamamını kaldırdım sorun düzeldi (NOT: Visual Studio Önyükleme ayarlarında libserverkeyi görmeye devam ettiği için hata vermeye devam etti notepad++ ile taratıp silindi )
2019 ile derledim şuanda bir kaç ayardan sonra sorunsuz build alınıyor hem server hem client v142 ileİlginç dosyalara hiç dokunmadan sadece build derseniz hatasız bitiyor derleme. Belki sizin visual studio sürümünüz güncel değildir. Aklıma başka bir şey gelmedi.
oyunda ki itemlerin isimlerini nerden çekiyor item protolar türkçe ?İlginç dosyalara hiç dokunmadan sadece build derseniz hatasız bitiyor derleme. Belki sizin visual studio sürümünüz güncel değildir. Aklıma başka bir şey gelmedi
dump proto ile tekrar kapatırsan iyi olur ingilizce proto kalmış localedeoyunda ki itemlerin isimlerini nerden çekiyor item protolar türkçe ?
Niye 2019 kullanıyorsunuz?2019 ile derledim şuanda bir kaç ayardan sonra sorunsuz build alınıyor hem server hem client v142 ile
dosyaların nasıl yedeklendiğini konuda belirttik kapatırken direkt kapatmak yerine dediğimiz şekilde kapatırsan bi problem yaşamazsınMerhaba şimdiden herkese hayırlı günler diliyorum. Files'e 4 envanter sistemi ekledim ve sonradan fark ettim ki sunucuyu kapatıp açınca item kaybı oluyor sıfırdan files dosyalarını test ettim yine item kaybı var acaba mysql'den kaynaklı olabilir mi ? Silip baştan mı yüklesem ?
Sunucuyu çarpı butonuna basarak değil esc tuşuyla kaparsaniz item kaybı olmaz.Merhaba şimdiden herkese hayırlı günler diliyorum. Files'e 4 envanter sistemi ekledim ve sonradan fark ettim ki sunucuyu kapatıp açınca item kaybı oluyor sıfırdan files dosyalarını test ettim yine item kaybı var acaba mysql'den kaynaklı olabilir mi ? Silip baştan mı yüklesem ?
bu windows serveri ne olarak düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat genel olarak bir bilgi eksikliği var sanırım. sistem eklemeden çıkarmaya yapılan tüm işlemler aynı. sadece freebsd de build almak yerine visual studio üzerinden build alıyoruz. başka bir durum yok.Arkadaşlar daha önce windows server kurmadım ve ya kaynak kodlarına bakmadım. Acaba yeni sistemler yazarken veya mevcut sistemleri debug etme açısından windows serverde çalışıp çalışmadığını kontrol etmek daha sonrasında freebsd üzerindeki filese aktarmak mümkün mü ?
Konudan güncel dosyaları indirip tekrar denedim esc' ile kapatmama rağmen yine item kaybı var. Mysql kurulumu 5.6 yok 5.7 var onu kuruyorum sunucu açılıyor ama ondan kaynaklı olabilir mi ?Sunucuyu çarpı butonuna basarak değil esc tuşuyla kaparsaniz item kaybı olmaz.
program mysql 5.6 desteğini kaldırdı sanırım.Konudan güncel dosyaları indirip tekrar denedim esc' ile kapatmama rağmen yine item kaybı var. Mysql kurulumu 5.6 yok 5.7 var onu kuruyorum sunucu açılıyor ama ondan kaynaklı olabilir mi ?
konuya bi link koyduk arşivlenen 5.6 sürümünü indirip kurabilirsinprogram mysql 5.6 desteğini kaldırdı sanırım.
db syserr var mı ya da channellarda?Konudan güncel dosyaları indirip tekrar denedim esc' ile kapatmama rağmen yine item kaybı var. Mysql kurulumu 5.6 yok 5.7 var onu kuruyorum sunucu açılıyor ama ondan kaynaklı olabilir mi ?
5.6 kurdum denedikten sonra geri dönüş yapayımkonuya bi link koyduk arşivlenen 5.6 sürümünü indirip kurabilirsin
db syserr var mı ya da channellarda?
yine aynı olaykonuya bi link koyduk arşivlenen 5.6 sürümünü indirip kurabilirsin
db syserr var mı ya da channellarda?
valla kimsede olmayıp sadece sende olan bi olay nasıl tepki verebilirim bilmiyorum. pcye geçince tekrar bi kontrol edeyim.yine aynı olay![]()
neyse kral boşver demek ki başlamamak en iyisivalla kimsede olmayıp sadece sende olan bi olay nasıl tepki verebilirim bilmiyorum. pcye geçince tekrar bi kontrol edeyim.