MMO Tutkunları Metin2 Altyapı Server Files

İstediğini yapabilirsin
hocam şu filesi kuruyormuş gibi yapıp Owsap 6.2.4 Server Files + BSD bu 64bit olan filesi kursak olur mu ya da eksik dosyaları burdan çeksem google cloudda 13.5 freebsd 64 bit ve 14.3 freebsd 64 bit var orada ücretsiz kurayım diyorum 5 gündür uğraşıyorum oyun çalıştıramadım lib hatalarından db hatalarından bir türlü nolursun ışık ol sayın adminimiz :)

hocam şu filesi kuruyormuş gibi yapıp Owsap 6.2.4 Server Files + BSD bu 64bit olan filesi kursak olur mu ya da eksik dosyaları burdan çeksem google cloudda 13.5 freebsd 64 bit ve 14.3 freebsd 64 bit var orada ücretsiz kurayım diyorum 5 gündür uğraşıyorum oyun çalıştıramadım lib hatalarından db hatalarından bir türlü nolursun ışık ol sayın adminimiz :)
Bazı fileslerin kurulum süreci farklıdır. Ne yaptığınızı biliyorsanız devam edebilirsiniz. Ayrıca yedek alabilirsiniz. Bi sorun olduğunda geri dönersiniz.

freebsd 14.3 kurulu google cloud sistemi kurdum ve virtualbox üzerinden de hasan hocamın verdiği .vdi dosyasını kurup çalıştırdım şimdi ikisi arasında dosyaları aktarıcam bakalım nasıl bir sonuç alıcam çok saçma da olmuş olabilir :)

freebsd 14.3 kurulu google cloud sistemi kurdum ve virtualbox üzerinden de hasan hocamın verdiği .vdi dosyasını kurup çalıştırdım şimdi ikisi arasında dosyaları aktarıcam bakalım nasıl bir sonuç alıcam çok saçma da olmuş olabilir :)
Merhaba, geçmişte böyle bi video hazırlamıştım ancak sonra yayınlamaktan vazgeçtiydim. Öneriniz için teşekkür ederim yine de. Cloud sistemlerinde portlar dışarıya kapalı oluyor genelde firewall ayarlarından açarlarsa sorun kalmaz.

2020 yılında bu filesin kurulumunu anlattığım videoları youtube kanalına ekledim. Hala günceldir. Freebsd 14 ve visual studio 2022 ile derleyebilir ve filesi çalıştırabilirsiniz.

Ayrıca bi not: Bu alanla ilgili aktif içerik üretmeyi bu filesi bitirdikten sonra bırakmıştım. Bu yüzden yeni güncelleme veya bu alanla ilgili yeni videolar yer almayacaktır.

Geri