Metin2'yi Unity'de yeniden yapıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan aksen99
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 66

aksen99

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selam arkadaşlar.

Uzun süredir kafam'da olan bir projeydi çoğu sistemi ekledim. Üstüne çok fazla unity motorunun bana sağladığı kolaylıklarla yeni özellikler yeni event sistemleri online eventler gibi bir çok sistem ekleyeceğim.

At sistemi full
Mob sistemi tamamen eklendi
Savaş sistemi tamamen eklendi
NPC'ler tamamen eklendi
itemler tamamen eklendi

Bir kaç harita ve bir kaç boss vb eklenmeye devam ediyor.

Tamamen full herşeyi taşıdığım da değiştireceğim bölümler olacak. Köy tasarımı - ev tasarımları vb. gibi düşünüyorum

Discord : rand06m

11.webp

22.webp

33.webp

44.webp

55.webp

66.webp

77.webp

Dosya Eklentileri

• 22.webp
    22.webp
    242,1 KB · Gösterim: 11
Son düzenleme:
başarılar hocam elinizde unity varken çimenleri, yolları, gökyüzünü pek çok şeyi değiştirip gameplayde o blackdesert online hissiyatını verebilirsiniz metin2 nin kendi çöp tasarımlarına bağlı kalmayın kullanın tüm imkanları

başarılar hocam elinizde unity varken çimenleri, yolları, gökyüzünü pek çok şeyi değiştirip gameplayde o blackdesert online hissiyatını verebilirsiniz metin2 nin kendi çöp tasarımlarına bağlı kalmayın kullanın tüm imkanları
Şuan'da önceliğim birebir aktarıp sonra editleme yapmak. Bilirsin bir yandan bir hazır çalışan sistemi taşırken editleme yapıp taşımak riskli olabiliyor. O yüzden taşıma tamamen bitince unity'nin tüm nimetlerinden fazlasıyla yararlanacağımdan emin olabilirsin.

Çok güzel ve başarılı bir proje ama gözler Metin2'nin çöp grafiklerine o kadar alışmış ki baya bi garip geliyor 😂

Geri