Metin2 Won Bugu Ortalığı karıştırdı.

Kyknos

Mutsuz
Emekli Üye
Editör
Mesaj
819
Beğeni
657
Puan
821
Ortalıkda item dağıtan bar dağıtan won dağıtan insanlarla dolu sanırım oyunun sonu geliyor.


tam-boyut


tam-boyut
 
Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla geliştirici ekip Kore'de bulunuyor. Genelde ilk güncellemeler korede oluyor lakin şuan Tr sunucusu ile aynı sürüme ait diğer ülkelerin sunucularında da bu sorun vardır. Bu yüzden bana kalırsa sorun çözüldükten sonra oyunu geriye salabilirler.
Bakalım neler olacak.
 
Benim size tavsiyem şudur :) Artık emek vermeyin bence bu oyuna çünkü birkaç araştırma yaptım . Metin2bob'u yönetici haklarını vererek çalıştırdığımızda Ymir felan filan yazıyor yani bu oyunda birşeyler dönüyor ama anlaması gerçekten de zor. Şu gözlerle neler gördüysem hepsinide gördüm yani fazlasına gerek yok. Oyunda buglar dolaşıyorken herkes hilenin içinden geçiyorken gameforge şirketi bu soruna el atmıyorken abi git sende hile aç yap hileni aç oyunu gir oyuna takıl hilenle 7x le dal herkese ciddiyim bak valla :D bi oyuna çözüm bulamamak gerçekten bukadar zor olabilir mi allahaşkına yav. Ben bu sözlerimle gayet ciddiyim gameforge hala oturduğu yerden izliyorsa gerçekten de bu oyunda birşeyler ters demektir. Ozaman niye m2bob 'da speed hackmıdır nedir açınca hızlı hızlı koşunca tekrar başladığımız yere dönmüyoruz ??? Normalde speedhack felan açınca hızlı hızlı koştuğumuzda oyunun bizi başladığımız yere bizi geri döndürmesi lazım.

Ama Metin2Bob 'da işte öyle değil. Açıyorsun speedhack'ı hızlı hızlı koşuyosun eski durduğun yere sarma olayı yok yani.
Neyse sorun yok çünkü metin2 tr son anlarını yaşıyor o_O
 
Sourceler elimizde normalde hız limiti var karakterlerin. Onu aşınca oyundan atması lazım. Hatta hack tablosuna veride giriyor.
 
Konuya ek olarak Caner'in paylaştığı video;
[GALLERY=media, 407]Yang/Won bugu ve bir kaç konu hakkında - YouTube, Respect tarafından, 17 Kasım 2017 14:44 tarihinde yayınlanmıştır.[/GALLERY]
 
Benim şahsi fikrim milleti oyundan bıktırıp bir güzel bırakmalarını sağlamak ne güzel değil mi :) Bu oyun bitti artık yıllar oldu hatta benim için biteli :)
 
Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Nice oyunlar yapılıyor tutmuyor. Metin2 ise Türkiye'de baya bi tuttu. Geliştirici ekip ise korede bulunuyor. Zaten bunlar oyunu başta kodlarken şunları filan yapacağız diye planlamışlar. İlgi konusunda eksiklik olabilir. Lakin GM'ler bu oyundan ekmeğini kazanıyor. Bu yüzden bitirme amacında olamazlar. ;) Bence bug yapanlar tek tek banlanacak. Log kaydı tutmanın faydası [emoji4]
 
Geri
Üst