Yardım Metin2 vds sunucu, oyuna bağlanıyorsunda kalıyor.

• Konuyu açan Konuyu açan domates94
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 157
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

domates94

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, filesi localde sorunsuz çalıştırıyorum. Sunucu kiraladım oraya kurmak istedim fakat anladıgım kadarıyla oyun sorunsuz açılıyor ama sunucuya bağlanıyorsunda kalıyor.
localde bsd 13.3 ve maria db 10.6 ile çalıştırıyorum.

VDS sunucuda bsd 13.2 maria db 10.6

loglar şu şekilde
Real Server
Log OffCannot find CLIENT_HEART_FPS configuration.
VRunner 0.6 -- Simple daemon
Managed process exited with 1
Shutting down due to signal (1).
Real Server
Real Server
Real Server

bu hatalar 10larca geliyor aynı şekilde
sebebini bir türlü anlayamadım bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi. bsd sürümü ile alakalı olabilirmi.

game / db / auth syserr var mı?

game / db / auth syserr var mı?
/usr/home/srv1/db
bu kısımda autorun.log var oradan görüyorum hataları konuda yazdım içinden çıkanları..

/usr/home/srv1/auth syser bu dizinde içerisinde aşağıdaki hatalar var 200 300 satır hep aynısı

SYSERR: Oct 22 13:00:31 :: socket_connect: HOST 127.0.0.1:30000, could not connect.
SYSERR: Oct 22 13:00:34 :: socket_connect: HOST 127.0.0.1:30000, could not connect.

/usr/home/srv1/db
bu kısımda autorun.log var oradan görüyorum hataları konuda yazdım içinden çıkanları..

/usr/home/srv1/auth syser bu dizinde içerisinde aşağıdaki hatalar var 200 300 satır hep aynısı

SYSERR: Oct 22 13:00:31 :: socket_connect: HOST 127.0.0.1:30000, could not connect.
SYSERR: Oct 22 13:00:34 :: socket_connect: HOST 127.0.0.1:30000, could not connect.
Merhaba,

SQL'de bir sorun gözüküyor uyumsuz olabilir DB'si uyumsuz olabilir. Bunları kontrol edip sunucuya ona göre kurulum yaptırırsan sorunun düzelecektir. 127.0.0.1 hatası genellikle SQL'den kaynaklanır.

Merhaba,

SQL'de bir sorun gözüküyor uyumsuz olabilir DB'si uyumsuz olabilir. Bunları kontrol edip sunucuya ona göre kurulum yaptırırsan sorunun düzelecektir. 127.0.0.1 hatası genellikle SQL'den kaynaklanır.
sql sorunsuz girebiliyorum, ve local sunucumda dosyalar tamamen aynı, tek fark localde bsd13.3- burada 13.2 fark etmez diye düşündüm ama ediyor olabilir bsd 14 yükletip denemelimiyim diye düşünüyorum.

IP adreslerini kontrol et dosyalardaki. (CONFIG vs.)
Muhtemelen bir yerlerde lokal sunucu IP adresi kalmış olabilir.

IP adreslerini kontrol et dosyalardaki. (CONFIG vs.)
Muhtemelen bir yerlerde lokal sunucu IP adresi kalmış olabilir.
SQL_ACCOUNT = 127.0.0.1 account mt2!user mt2!pass@ 3306
SQL_COMMON = 127.0.0.1 common mt2!user mt2!pass@ 3306
SQL_PLAYER = 127.0.0.1 player mt2!user mt2!pass@ 3306
SQL_HOTBACKUP = 127.0.0.1 hotbackup mt2!user mt2!pass@ 3306
conf ve channellardaki configlerde
sql ipleri var bunları sunucu ip ile değiştirmem gerekirmi?

çözüldü arkadaşlar - Vrunner dosya yollarını localden direk attım- ama vdse kurarken klasör isimlerini falan değiştirdiğim için vrunner hata vermeye başlamış bende vruneri devre dısı bırakıp game db attım falan derken iyice karışmış, vrunner dosya yollarını düzeltince sorun
çözüldü

Son düzenleme:
Geri