Yardım Metin2 TR Güncel Yang Oranları Hakkında Yardım

• Konuyu açan Konuyu açan hardemekprojem
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 217
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

hardemekprojem

Grafiker
Grafiker
Geliştirici
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir Metin2 hard emek sunucusu açmayı planlıyorum ve bu yüzden Metin2 TR’nin güncel yang oranlarına ihtiyacım var. 1. köyden başlayarak örümcek zindanı 2. kata, bosslara kadar A’dan Z’ye tüm güncel yang oranlarını nereden bulabileceğimi bilen var mı? Güvenilir bir kaynak ya da liste önerirseniz çok sevinirim. Alternatif olarak, “Ben bu oranları ücret karşılığında hazırlayabilirim” diyen biri varsa, detayları konuşmak için iletişime geçebiliriz.

Şimdiden teşekkürler!

bunları tablo olarak excelden açıp, min gold max gold sütunlarını alın, bu protolar 25.0.5 in değerleridir aynı zamanda alastorun vs saldırı gücüne de buradan bakabilirsiniz.

Dosya Eklentileri

bunları tablo olarak excelden açıp, min gold max gold sütunlarını alın, bu protolar 25.0.5 in değerleridir aynı zamanda alastorun vs saldırı gücüne de buradan bakabilirsiniz.
Konuyu eksik açtım ama sonradan düzenlemek istemedim. Bu yüzden doğrudan sana sorayım hocam: Yang oranlarını, EXP oranlarını, slotların verdiği hasarı ve karakterlerin bu hasara karşı dayanıklılığını tamamen ayarlayabileceğim, TR ile birebir aynı bir sistem elinizde var mı? Eğer varsa ve ücretli olarak vermek isterseniz, ücretini ödemeye hazırım. Konuya ücretli yardım da alabilirim diye yazmama rağmen ücretsiz paylaştınız, gerçekten harikulade bir insansınız!

Konuyu eksik açtım ama sonradan düzenlemek istemedim. Bu yüzden doğrudan sana sorayım hocam: Yang oranlarını, EXP oranlarını, slotların verdiği hasarı ve karakterlerin bu hasara karşı dayanıklılığını tamamen ayarlayabileceğim, TR ile birebir aynı bir sistem elinizde var mı? Eğer varsa ve ücretli olarak vermek isterseniz, ücretini ödemeye hazırım. Konuya ücretli yardım da alabilirim diye yazmama rağmen ücretsiz paylaştınız, gerçekten harikulade bir insansınız!
Güncel trde element savunmaları da işin içine giriyor, sungma statları vb attığım dosyada mevcut. Oradan kendii protona çekersin hocam, verdiği expi, yangı, canavar hasarını canavar hpsini, elementini. Elementbiçin filesını bilmiyorum ama ek düzenlemeler gerekebilir

Güncel trde element savunmaları da işin içine giriyor, sungma statları vb attığım dosyada mevcut. Oradan kendii protona çekersin hocam, verdiği expi, yangı, canavar hasarını canavar hpsini, elementini. Elementbiçin filesını bilmiyorum ama ek düzenlemeler gerekebilir
anladım bana daha çok 2008 2010 yıllarında element savunmalarının devreye girmemiş hali lazım inşallah bulurum onuda

Ekran Resmi 2025-03-31 00.51.14.webp

Geri