- Ticaret Puanı
- 8
claudenin kalan tokenlerini buna harcamaya karar verdim.
alem adamsın valla. bari bu sefer unity de birşeyler dene farklılık olsun.en son diyeli baya oldu ya bir sürü iş yaptık. yapay zeka her şeyi yapınca canım sıkıldı buna bulaştım napimher seferinde metin2 yi bırakıyom diyon dönüyon dolaşıyon aynı yere geri geliyon hasanımalem adamsın valla. bari bu sefer unity de birşeyler dene farklılık olsun.

58 olsun sivaslıyız bizUnreal metin2 vol 44
zevkine ya server açmak bize göre değilHasanım bir oyundan yürü artık aç oynayak la
reklamı cartı curtunu yapıcan bide sonra telifini yiyicen o kadar masraf sonra boom gereksiz yazevkine ya server açmak bize göre değil
hee sormareklamı cartı curtunu yapıcan bide sonra telifini yiyicen o kadar masraf sonra boom gereksiz ya
ağaçları şimdilik silmiyorum. çoğu haritada aynı ağaç kullanıldığından güncel ağaç modelleri ile değiştirirken daha pratik bir değiştirme yolu bulacağından eminim. daha çok hedeflediğim şey oyunun sistem tarafını uilerini quest mantığını felan 1-1 geçirebilmek. kalan textureleri felan halletmek, diğer mapleri entegre etmek çocuk oyuncağı.Ağaç linki gelirmi