Yardım Metin2 Temiz Source

• Konuyu açan Konuyu açan tanjavaner
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 86
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

tanjavaner

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese merhabalar kolay gelsin,

Sıfırdan çok değiştirilmemiş üstüne geliştirme yapılmaya uygun source kodu önerisi yapabilir misiniz ? Bunu nereden edinebilirim ? mainline vb. gibi kavramları vardı araştırdığıma göre birkaç source kodu indirdim ama hepsinin içinde virüs vardı güvenemedim.

Nereden temiz bir source koduna erişip geliştirme yapmaya başlayabilirim ?

Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Herkese merhabalar kolay gelsin,

Sıfırdan çok değiştirilmemiş üstüne geliştirme yapılmaya uygun source kodu önerisi yapabilir misiniz ? Bunu nereden edinebilirim ? mainline vb. gibi kavramları vardı araştırdığıma göre birkaç source kodu indirdim ama hepsinin içinde virüs vardı güvenemedim.

Nereden temiz bir source koduna erişip geliştirme yapmaya başlayabilirim ?

Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba bu işe yeni başladınız heralde tavsiyem MmoTutkunlarıAltYapıFiles Olacak çünki @Whistle nin adım adım rehberi var hem öğrenmeniz heme dosyaları anlamanız daha iyi olacaktır. Files sadece metin2 nin ilk sızdırılmış halidir baya bir düzenleme ve fix gerekmektedir bilginiz olsun.

Kullandığınız files için arıyorsanız öyle "aa bu var hemen kullanayım" diyemezsiniz çünkü her filesin kendisine uygun bir source dosyası vardır. Çünkü filesin game kısmı ve db kısmı ayrıca client kısmı birbiriyle uyumlu olması gerekiyor. Ha derseniz temiz bir altyapı files arıyorum. O hâlde sizlere önerebileceğim: "Martysama 5.8 sürümü ve Razuning v5 (ücretsiz), Razuning v6 (ücretli)" seçeneğiniz olabilir.

Merhaba bu işe yeni başladınız heralde tavsiyem MmoTutkunlarıAltYapıFiles Olacak çünki @Whistle nin adım adım rehberi var hem öğrenmeniz heme dosyaları anlamanız daha iyi olacaktır. Files sadece metin2 nin ilk sızdırılmış halidir baya bir düzenleme ve fix gerekmektedir bilginiz olsun.
Bu da olabilir lâkin dediği gibi güncellikten biraz geri kalmış maalesef. Meşakkatli olabilir ama adam edebilirim diyorsanız seçenek olarak onu da dahil edebilirsiniz.

Sıfırdan düzenleme yapabileceğim bir yapı için src'sini almam gerektiğini öğrendim forumlardan (pvp açarken şirketler files verirdi srcsi yok derlerdi sürekli) okuduğum kadarıyla. Sanırım bu src dosyası oluyor , ilk indirdiğim dosya buydu fakat virüs uyarısı aldığım için apar topar silmiştim. Teşekkür ederim

Kullandığınız files için arıyorsanız öyle "aa bu var hemen kullanayım" diyemezsiniz çünkü her filesin kendisine uygun bir source dosyası vardır. Çünkü filesin game kısmı ve db kısmı ayrıca client kısmı birbiriyle uyumlu olması gerekiyor. Ha derseniz temiz bir altyapı files arıyorum. O hâlde sizlere önerebileceğim: "Martysama 5.8 sürümü ve Razuning v5 (ücretsiz), Razuning v6 (ücretli)" seçeneğiniz olabilir.

Bu da olabilir lâkin dediği gibi güncellikten biraz geri kalmış maalesef. Meşakkatli olabilir ama adam edebilirim diyorsanız seçenek olarak onu da dahil edebilirsiniz.
Bir files kullanmıyorum elimde yalnızca fikrim var onun dışında hiçbir yapım yok bir de senin youtube kanalından indirdiğim metin2mapeditorremix :D , kafamda çok farklı bir fikir var direkt temiz metin2 üzerine yeni oyun inşa eder gibi birçok yapısını sıfırlayarak ilerlemek gibi bir planım var ondan dolayı aslında ücretli veya ücretsiz temiz , beni eski buglarla değil de yeni eklentilerle uğraştıracak bir en eski ve en temiz src dosyasını arıyorum diyebilirim.

Teşekkür ederim, eskiden pvp açtığımda çok takip ediyordum seni hocam bu arada youtube'dan :)

Geri