Grafik Metin2 Serverler için Tanıtım Tasarımı

dna321

DemirGraphic
Usta Üye
Editör
Mesaj
385
Çözümler
2
Beğeni
2.190
Puan
1.484
logo.png

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
 
Merhaba,

Paylaşım için teşekkürler.

Download Now yazısı ile ikon ortalı değil, birbiri ile ortalarsanız daha iyi olur. Ek olarak;
  • Download Now yazısını Türkçe kullansanız daha hoş durabilir, her şey Türkçe indirme yazısı İngilizce olunca biraz kötü durmuş sanki.
  • Download Now yazısının arkasındaki bar rengini, HEMEN OYNA yazısı arkasındaki bar renginin koyu tonları ile düzenleme yaparsanız arasındaki bağ daha iyi anlaşılır olacaktır.
İyi forumlar.

Yorumlarım şahsi fikrimdir, zorunlu değilsiniz.
 
@dna321 Bende hem siteme hem de oyunuma tasarım yaptırmak istiyorum aslında aklım da bir yeşil tonu var ama tam olarak nasıl bir ton ifade edemiyorum @WILDGUARD hocam sizin renklerle aranız iyi sanırım bu
1656586084877.png
yanıtla butonu ile maydonoz rengi arasında bir ton var belki siz bilirsiniz. Biliyorsanız yazar mısınız. @dna321 bu arada tasarım süper olmuş elinize sağlık.
 
Son düzenleme:
@dna321 Bende hem siteme hem de oyunuma tasarım yaptırmak istiyorum aslında aklım da bir yeşil tonu var ama tam olarak nasıl bir ton ifade edemiyorum @WILDGUARD hocam sizin renklerle aranız iyi sanırım bu 10396 eklentisini görüntüle yanıtla butonu ile maydonoz rengi arasında bir ton var belki siz bilirsiniz. Biliyorsanız yazar mısınız. @dna321 bu arada tasarım süper olmuş elinize sağlık.
Merhaba,
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
sitesinden renk çeşitlerine bakabilirsiniz. Buradaki renklerin Hex ya da RGB kodları ile rengi programınızda bulabilirsiniz.

İyi forumlar.
 
Geri
Üst