Metin2 Server Files Arıyorum (Kolay Kurulum – Geliştirmeye Uygun)

mzrkskr

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Evde kendi imkânlarımla kurduğum bir sunucu üzerinde Metin2 server açmak istiyorum.
Bu nedenle kurulumu nispeten kolay, başlangıç için uygun hazır server files arıyorum.

Amacım:

• Temel kurulumdan sonra
  • Dosyaları zamanla kendim geliştirerek,
  • Kendi zevkime ve oyun anlayışıma göre bir server yapısı oluşturmak.

Bu yüzden:

• Çok karmaşık olmayan
  • Temiz ve stabil
  • Geliştirmeye açık (quest, item, mob vs. düzenlemeye uygun)

server files önerilerinize ihtiyacım var.

Daha önce bu tarz bir server kurmuş olanların:

• Kullandıkları dosyalar
  • Tavsiyeleri
  • Dikkat edilmesi gereken noktalar

hakkında bilgi paylaşmaları benim için çok faydalı olur.

Şimdiden teşekkür ederim.

discord : @maveraq

Hazır files kullanımını sunucu açacaksan önermem. Kimse sorunsuz filesi paylaşmaz çünkü. Başın ağrır.

Hazır files kullanımını sunucu açacaksan önermem. Kimse sorunsuz filesi paylaşmaz çünkü. Başın ağrır.
Arkadaşıma katılıyorum, Genel olarak sistemli fileslerde illaki sorunlar oluyor. Sistemsiz olsun ben ekleyip kendimi geliştireyim dersen sana alta bırakıyorum seçenekleri inceleyip bakabilirsin. Bu arada bana başlangıç için razu gelebilr sana farklı altyapılar gelebilr hepsini tek tek kurup edneemeni isterim. Hem çok daha fazla bilgiye sahip olabilirsn.

1. Sırada Tabiki Razu v5, ücretlide alabilirsin v6sı çıktı. Destek verir.
2.Sırada forumdaki ücretli alanda satışı olan filesler, destek alabilmen için.
3.sü marty sama çok tercih edildiği için.
4.sü kaptan yosunun geliştirdiği altyapı,
5.si adaletin paylaştığı az sistemli altyapı,
6.sı ve sistemli anka2 server files
7.si Whistlenin altyapısı ve gelişim dersleri,
.....
böyle gider 100lerce paylaşım oldu başlıca kendi tavsiyelerimdir.

Arkadaşıma katılıyorum, Genel olarak sistemli fileslerde illaki sorunlar oluyor. Sistemsiz olsun ben ekleyip kendimi geliştireyim dersen sana alta bırakıyorum seçenekleri inceleyip bakabilirsin. Bu arada bana başlangıç için razu gelebilr sana farklı altyapılar gelebilr hepsini tek tek kurup edneemeni isterim. Hem çok daha fazla bilgiye sahip olabilirsn.

1. Sırada Tabiki Razu v5, ücretlide alabilirsin v6sı çıktı. Destek verir.
2.Sırada forumdaki ücretli alanda satışı olan filesler, destek alabilmen için.
3.sü marty sama çok tercih edildiği için.
4.sü kaptan yosunun geliştirdiği altyapı,
5.si adaletin paylaştığı az sistemli altyapı,
6.sı ve sistemli anka2 server files
7.si Whistlenin altyapısı ve gelişim dersleri,
.....
böyle gider 100lerce paylaşım oldu başlıca kendi tavsiyelerimdir

source dosyaları saglamve sorunsuz fıles lazım bana dıger sıstemlerı felan sonradan eklerız olmadı kendımız yaparız .

ne onerırsınız tam olarak o yonde ılerleyelım
Yani istediğin tarzda files geliştirebilirsin altyapı üzerine eğer bilgin varsa. Diğer türlü istediğin files yaptırabilir veya aklındaki tarzda satış yapan kişilerden satın alabilirsin. Daha garanti olur kafanda rahat olur.

Önerdiğim tüm yapılar geliştirmeye üsait. Tüm dosyalarıda mevcut içerisinde geliştirmeler sana kalmış. Dediğim gibi çok fazla kur files dene hangisi sana yakın geliyosa onla devam et dediğim filesleere ve altyapılaraa bakabilirsin.

MartySama veya Razuning senin için en ideali olacaktır. Şahsen ben sıfırdan başlasaydım Martyden başlardım ama tabi ki senin tercihindir.

Geri