- Ticaret Puanı
- 0
Arkadaşlar herkese merhabalar, bi merhabalar bir metin2 pvp server açmak istiyorum şuan için evimdeki bilgisayarı sunucu olarak kullanmak istiyorum herhangi bir sunucu kullanmak istemiyorum. Whistle nin videolarını izledim ama putty adımında pkg yazıyorum dosyalar gelmiyor sanırım artık bu kod devredışı biraz araştırdım putty e manuel olarak dosya eklenebiliyormuş bir yerden bu konu hakkında dosyaları buldum ama link kırık çıktı. Yardımcı olabilecek varsa çok müteşekkir olurum. freebsd de sanal alan oluşturdum putty bütün kodları yazıyorum bazı kodlarla dosyalar iniyor lakin metin2 ile alakası yok sanırım. konu hakkında Whistle a mesaj attım lakin geri dönüş alamadım vakti olan arkadaşlar yazarsa sevinirim Whistle nin videolarının eski kaldığı noktaları da (putty den sonrası için eğer var ise) paylaşabilirseniz herkes yararlanmış olur ayrıca 1-99 bi server files ihtiyacım var forumdaki orijinalclient dosyasını indirdim ama birde server files lazımmış sanırım şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar.