Metin2 Player Bot sistemi pvp server

• Konuyu açan Konuyu açan metin2playerbot
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 87

metin2playerbot

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0

Merhaba arkadaşlar, sizlerle uzun zamandır yazılım ekimizle geliştirdiğimiz bir projeyi paylaşmak istiyorum.
Boş bir harita, yeni oyuncuyu daha ilk dakikada kaybettirir. Bir sunucunun "canlı" hissi; popülasyon algısı, ekonomik hareket ve sosyal doluluk ile doğrudan ilişkilidir. Uzun bir geliştirme sürecinin ürünü olan bu sistem, dünyayı gerçek anlamda yaşayan bir yere dönüştürür.

Tam otonom oyun
Botlar tıpkı gerçek oyuncular gibi davranır:

• Haritada kendi başına dolaşır, çevredeki canavarları bulup en uygun avı seçer
  • Otomatik saldırır.
  • Savaşta sınıf becerilerini kullanır saldırı skilleri atar, pot basar
  • Auto loot yapar
  • Avladıkça deneyim kazanır ve seviye atlar
Kendi kendine güçlenir ve düzenler
  • Bulduğu daha iyi ekipmanı kendiliğinden kuşanır, zamanla güçlenir
  • Çantası dolunca fazla ekipmanı otomatik satar asla takılıp kalmaz
  • Sınıfına uygun beceri ağacını seviye seviye geliştirir (ağacı siz de seçebilirsiniz)
Gerçek oyuncudan ayırt edilemez
  • Gerçekçi ölüm ve dirilme döngüsü
  • Sunucu yeniden başlasa bile seviye, altın, eşya ve konum korunur kalıcı karakterler
İletişim oyuncularla etkileşim
Oyuncular botlara özel mesaj (PM) atabilir; her mesaj anında yönetim panelinize düşer. Cevaplamak tamamen sizin kontrolünüze.

• Kendiniz yanıtlayın bot adından, panelden tek tıkla
  • Ya da yapay zekaya bırakın bir API anahtarı bağlayın, botlar oyunculara kendiliğinden ve gerçek oyuncu gibi cevap versin. Dilediğiniz an açıp kapatırsınız.
Eksiksiz yönetim
  • Oluştururken sınıf + beceri dalı seçin; isim verin ya da gerçekçi havuzdan rastgele atansın
  • Seçtiklerinizi topluca oyuna sokun, çekin veya kalıcı silin
  • Dilediğinizde bir botun kontrolünü devralıp kendiniz oynayı
Neden farklı?
Bu sistem hazır bir makro veya kopyala-yapıştır script değil. Sıfırdan, doğrudan sunucu mimarisiyle bütünleşecek şekilde, üretim ortamında çalışmak üzere geliştirildi. Yerinde donup kalan kuklalar değil; performans düşüren bir eklenti hiç değil. Doğallığı ve kararlılığı, arkasındaki uzun geliştirme ve sayısız testin sonucudur.

Sunucu sahipleri için
Daha yüksek oyuncu tutundurma, ilk izlenimde dolu görünen bir dünya, canlı bir ekonomi ve rakiplerden net biçimde ayrışan bir atmosfer.

Merhaba,

Eğer satmayı düşünüyorsanız, özelden fiyat bilgisi verir misiniz?

İyi forumlar.

Geri