Selam,
Benim düşünceme göre bence metin2 topluluğunun bir sorunu yok, ,ilk başta insanlar bozuldu zihniyet değişti diye düşünüyordum ve iyice soğumuştum bu camiadan, fakat şunu çok net bir şekilde anladım ki oyuncular oyunun aktif oyuncusuna bakıyor. ( Sakın bu dediğimi yanlış anlayıpda dracarys ın bot sistemini alıpta oyuna 1 10 100 1000 10000 bot sokup oyununuzu çöp hale getirmeyin!! )
Bu konuyu biraz daha açmak istiyorum.
Eskiden oyun nasıldı hatırlarmısınız o eski pvp leri, o tr sunucusunu, o çin serverini pek ala hatırlıyorsunuz değil mi, Benim düşünceme göre o zamanlardaki sunuculardan zevk almanızın sebepleri, kalabalık olması, bir çok oyuncuya karşı rekabet edilmesi, sınırsız ticaret sistemi ( Kısıtlamasız! ), oyuna ara verdikten sonra geri döndüğünüzde hiçbirşeyin değişmediği kaldığınız yerden hatırladığınız şekilde devam edilebilmesi ve bunun gibi size bir çok sebep sayabilirim.
Şimdi ben size şunu demek istiyorum arkadaşlar, Bu sektöre baş koyduysanız tek başınıza bu işin altından kalkamazsınız ekip kurmak zorundasınız.
Oyunu açtıktan sonra kişisel olarak değil olaya tam anlamıyla kurumsal şekilde yaklaşmalısınız, günü kurtarma düşüncesinden arınmalısınız.
Ben bundan 5 6 gün önce solomt2 sunucusuna giriş yaptım hazır files olduğunu bilmiyordum uzun zamandır girmemiştim pvp lere, adamlar cuma günü sunucuyu açtı cumartesi günü sabah 9 da nesne markete oyun sonu +9 farm setini ve farm ile alakalı tüm parçaları koydular. Discorddan bu konuyu açtım p2w olduğunu belirttim bana görüşümün yanlış olduğunu nesnedeki tüm itemlerin oyundan elde edilebildiğini söylediler. ben cuma günü sıralamadayken aralıksız oynarken cumartesi günü parayı basan adam beni x50 e katladı ben 300k hasar atarken adam 10m hasar attı yorum sizin
Arkadaşlar bunun gibi yüzlerce örnek verebilirim bu tuzaklara düşmeyin düşürmeyin!
Açıkçası buraya kadar yazdıklarımın bi 10 katını daha yazmak istiyorumda ne desem boş o yüzden çok kısa bir şekilde özetleyerek bitirmek istiyorum.
Sunucu açacaksanız eğer Reklamcısı, Anti-Cheat Uzmanı, Geliştiricisi, Modellemecisi, Grafikeri olacak olmak zorunda, Sunucuyu kapatmayacaksınız arkadaşlar aç kapa yaparak çok rahat para kazanırsın ama olay para kazanmak değil şu işi yaparken parayı aklınızdan çıkarın artık, gelişin, geliştirin, emek verin, daha iyisini yapın, gerekirse metin3 yazın, oyunculardan güzel geri bildirimler alın, kişiden değil sürümden para kazanın 1 itemi 1k ya değil 1 yanga satın ama binlercesine satın 1 kişiye değil kurtarın ulan kendinizi şu zehirli düşüncelerden
Neyse son olarak benide bir rakibiniz ve kardeşiniz olarak görün bu piyasayı sallayacak bir yapı çıkartmak benimde boynumun bir borcu